Στο Περιστέρι για την κούπα ο Ιάλυσος!

Στο Περιστέρι για την κούπα ο Ιάλυσος!

Στο Περιστέρι για την κούπα ο Ιάλυσος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 165 ΦΟΡΕΣ

Στο γήπεδο του Ατρόμητου Αθηνών θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών, ανάμεσα στους "κυανέρυθρους" και την Πύδνα Κίτρους

Ορίστηκε τελικά και ο χώρος διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, στον οποίο ο κυπελλούχος Δωδεκανήσου, Ιάλυσος, θα διεκδικήσει τον τίτλο από την κυπελλούχο Πιερίας, Πύδνα Κίτρους.

Μετά από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, Μιχάλης Τζανόπουλος με τον πρόεδρο της επιτροπής κυπέλλου, Μάνο Γαβριηλίδη, αποφασίσθηκε ο αγώνας να διεξαχθεί στο γήπεδο του Ατρόμητου Αθηνών, το Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.

Ο τελικός θα γίνει οριστικά το Σάββατο 21 Μαΐου και θα ξεκινήσει στις 17.30.

Από την πλευρά της η ομάδα του νησιού μας, θα ξεκουραστεί αυτές τις ημέρες, καθώς ο Γιώργος Σάββενας έδωσε πενθήμερο ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Συγκεκριμένα η τελευταία προπόνηση έγινε τη Μ. Τετάρτη, ενώ από Λαμπρή Τρίτη (3/5) θα επιστρέψουν στη βάση τους για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιά, ενώ θα τελειώσει το πρωτάθλημα με τον εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Ηράκλειο.

Ο κόουτς των «ερυθροκίτρινων» δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ενόψει των παραπάνω παιχνιδιών, καθώς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία τον τελικό του κυπέλλου που θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους