Θύμα απάτης έπεσε ζευγάρι Αμερικανών τουριστών στη Ρόδο

Θύμα απάτης έπεσε ζευγάρι Αμερικανών τουριστών στη Ρόδο

Θύμα απάτης έπεσε ζευγάρι Αμερικανών τουριστών στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7637 ΦΟΡΕΣ

Για ένα γεύμα υποχρεώθηκαν να πληρώσουν 300 ευρώ

Θύμα απάτης από εστιατόριο της Ρόδου έπεσε ζευγάρι Αμερικανών τουριστών που ήρθε το Σάββατο στη Ρόδο με το κρουαζιερόπλοιο Carnival vista.

Όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι για ένα γεύμα σε εστιατόριο της Μεσαιωνικής πόλης που περιλάμβανε ψάρι, σαλάτα, μπύρα και κόκα κόλα πλήρωσαν 300 ευρώ.

Οι τουρίστες ενημέρωσαν για την περιπέτειά τους, τους υπεύθυνους του κρουαζιεροπλοίου και εκείνοι με τη σειρά τους τον πράκτορα της εταιρίας Τσαμπίκο Χατζημιχάλη, από τον οποίο ζήτησαν να δημοσιοποιήσει το θέμα ώστε να ενημερωθούν οι αρμόδιες αρχές.

Μάλιστα κατέθεσε και το παράπονο που έκαναν εγγράφως οι τουρίστες ώστε να λάβουν γνώση για το περιστατικό και να πράξουν τα δέοντα με σκοπό να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Την ίδια στιγμή ο κ. Χατζημιχάλης απαντώντας στον Αμερικανό τουρίστα τον διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει σχετικά κάθε αρμόδια αρχή εκφράζοντας φυσικά τη λύπη του για ότι συνέβη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και με όσα περιέγραψε ο επιβάτης του κρουαζιεροπλοίου, εκείνη τη μέρα επισκέφθηκαν τη Μεσαιωνική πόλη και αποφάσισαν να γευματίσουν σε εστιατόριο που βρίσκεται στην πλατεία εβραίων μαρτύρων.

Μπαίνοντας όμως στο εστιατόριο οι υπεύθυνοι του καταστήματος τους πρότειναν άλλο μενού αντί για το πιάτο ημέρας που υπήρχε στην πινακίδα και προτεινόταν. Όπως υποστηρίζουν όμως, δεν τους ενημέρωσαν για την… τιμή και φυσικά έπεσαν από τα σύννεφα όταν τους είπαν πόσο κόστιζε το γεύμα.

Οι Αμερικάνοι όπως ήταν φυσικό σχημάτισαν πολύ άσχημη εντύπωση για τη Ρόδο, και μετέφεραν την… εμπειρία τους και σε πολλούς γνωστούς τους επίσης επιβάτες του κρουαζιεροπλοίου, προκαλώντας ζημιά στη φήμη του προορισμού μας.

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά κάποιοι κακοί επαγγελματίες τινάζουν στον αέρα τις προσπάθειες που καταβάλλουν όσοι ασχολούνται με την προσέλκυση τουριστών, και μάλιστα τη στιγμή που έχουμε ανάγκη από επισκέπτες που θα τονώσουν την αγορά του νησιού.

Διαβάστε ακόμη

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τσάντα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Σύμης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην διευθυντής υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ γιατρό Κώστας Κωτικώστας

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου

Ν. Φαραντούρης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθούν οι δυνατότητες των νησιών

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία