Ξέφραγο αμπέλι παραμένει η Παλιά Πόλη της Ρόδου

Ξέφραγο αμπέλι  παραμένει η Παλιά Πόλη της Ρόδου

Ξέφραγο αμπέλι παραμένει η Παλιά Πόλη της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 674 ΦΟΡΕΣ

Γεμάτη σκουπίδια και παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Γεμάτη σκουπίδια και παρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι η Παλιά Πόλη της νυχτερινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα, όταν δεν υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος.

Οι φωτογραφίες που αποτύπωσε φακός αναγνώστη μας και τις οποίες απέστειλε στην "Ροδιακή" δείχνουν πως τις ώρες που δεν υπάρχει έλεγχος, δεν τηρούνται ούτε οι βασικοί κανόνες και φυσικά στην Παλιά Πόλη γίνεται το .... έλα να δείς!

Σε ένα Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς όπως αυτό, που έπρεπε να φυλάμε ως κόρη οφθαλμού, στα προβλήματα που δημιουργούν οι κράχτες σε δεκάδες καταστήματα, στην γενικότερη ασυδοσία που επικρατεί, στους.... τσιγγανομαχαλάδες, στην κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων, στους ξυλοδαρμούς, έρχεται να προστεθεί και η μη τήρηση της απαγόρευσης της εισόδου οχημάτων σε αυτήν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η "Ρ", είναι χαρακτηριστικές του τι συμβαίνει κάθε βράδυ στην Παλιά Πόλη, και πολύ περισσότερο τα Σαββατοκύριακα, οπότε και αυξάνεται η κίνηση απο τουρίστες και μόνιμους κατοίκους του νησιού που επισκέπτονται νυχτερινά καταστήματα.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που εισέρχονται στην Παλιά Πόλη, τις ώρες που οι μπάρες δεν λειτουργούν τα ξημερώματα, τα παρκάρουν όπου βρουν και φυσικά, όπως βρουν, ενώ μάλιστα τα σκουπίδια τα ξημερώματα κάνουν... πάρτι!

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου