Ράβουν και... ξηλώνουν προϊσταμένους στο Π.Ε.ΔΥ της Ρόδου

Ράβουν και... ξηλώνουν  προϊσταμένους στο Π.Ε.ΔΥ της Ρόδου

Ράβουν και... ξηλώνουν προϊσταμένους στο Π.Ε.ΔΥ της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 784 ΦΟΡΕΣ

Απίστευτα κι όμως αληθινά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας της Ρόδου, καθώς το... βαθύ κράτος των Αθηνών φαίνεται να... μπέρδεψε τα μπούτια του, ανατρέποντας τις ίδιες τις αποφάσεις που έλαβε για τον ορισμό προϊσταμένου, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, ενώ είχε οριστεί πριν από μερικούς μήνες προϊσταμένη στην θέση του κου Χρήστου Μαντά, η γιατρός (επιμελήτρια Α’ Παιδιατρικής) κα Βασιλική Κορδώνη του Γεωργίου, στις 3 Αυγούστου 2016, με απόφασή της η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα Όλγα Ιορδανίδου, την αντικατέστησε ορίζοντας στη θέση της την γιατρό κα Διαμαντά – Αναγνώστη Κωσταντινιά του Γεωργίου.

Πέντε μέρες αργότερα όμως και συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου 2016, με την ίδια απόφασή της η διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ, ορίζει εκ νέου ως υπεύθυνη την κ. Κορδώνη για τον συντονισμό της επιστημονικής λειτουργίας του ΠΕΔΥ – ΜΥ Ρόδου, με τριετή θητεία, τοποθετώντας έτσι ως αναπληρώτριά της την κα Διαμαντά – Αναγνώστη Κωνσταντινιά η οποία φέρει τον βαθμό του διευθυντή.

Το ερώτημα που τίθεται είναι πως είναι δυνατόν να προΐσταται των υπηρεσιών του ΠΕΔΥ Ρόδου, γιατρός με βαθμό επιμελήτριας και όχι η γιατρός που έχει τον βαθμό της διευθύντριας.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου