Ροδίτης κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιού

Ροδίτης κατηγορείται  για αποπλάνηση παιδιού

Ροδίτης κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 748 ΦΟΡΕΣ

Θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσει στις αρχές Νοεμβρίου, 34χρονος κάτοικος Ρόδου κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση, που έχει συμπληρώσει τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη.

Η υπόθεση είχε πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που είχε κάνει το 2009 ο πατέρας της ανήλικης τότε κοπέλας με αποτέλεσμα να κινηθεί αυτεπάγγελτα από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου η ποινική διαδικασία.

Ακολούθησε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ το Μάρτιο του 2013 ο κατηγορούμενος είχε απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου για τα όσα του καταλογίζονται, τα οποία και αρνήθηκε, και είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία είχαν, τότε, δημοσιοποιηθεί ο κατηγορούμενος από τον Δεκέμβριο του 2007 (ο ίδιος ήταν τότε 26 περίπου ετών), συζούσε με την δεκατριάχρονη τότε κοπέλα.

Η σχέση του κατηγορούμενου με την ανήλικη συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια , μέχρι και μετά την ενηλικίωσή της, μία σχέση την οποία ωστόσο φέρεται να μην αποδέχθηκαν οι γονείς της. Αξίζει να σημειωθεί πως, ειδικά ο πατέρας της, είχε εκφράσει την αντίθεσή του για τη σχέση αυτή με αποτέλεσμα μάλιστα να υπάρξει χάσμα στη σχέση με τη δεκατριάχρονη κόρη του.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι, ενώ περίμεναν να ενηλικιωθεί η κοπέλα προκειμένου να παντρευτούν. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε καθώς μετά από μερικά χρόνια η σχέση έληξε με την αποχώρηση της ανήλικης.

Η ιστορία θα αναβιώσει στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω στις 7 Νοεμβρίου 2016, όπου και παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου ο 34χρονος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος από τον Δεκέμβριο του 2007 μέχρι τις αρχές Ιουλίου του 2009 πραγματοποίησε ασελγείς πράξεις σε άτομο μικρότερο των δεκαπέντε ετών και μάλιστα το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2007 μέχρι τις αρχές Ιουλίου του 2008 με άτομο που είχε συμπληρώσει τα 12 όχι όμως και τα 14 χρόνια του.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο