Τσιγγάνες εισέβαλαν στο σπίτι 67χρονης στη Ρόδο

Τσιγγάνες εισέβαλαν στο σπίτι 67χρονης στη Ρόδο

Τσιγγάνες εισέβαλαν στο σπίτι 67χρονης στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1619 ΦΟΡΕΣ

Προχθές το μεσημέρι στα Κοσκινού

Το σοκ της ζωής της έπαθε 67χρονη συνταξιούχος όταν ξυπνώντας από το μεσημεριανό της ύπνο αντίκρισε μπροστά της δύο αθίγγανες που είχαν μπει σπίτι της για να την κλέψουν!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στις 2.30 το μεσημέρι στα Κοσκινού όπου διαμένει η 67χρονη συνταξιούχος. Η γυναίκα είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ του σπιτιού της όταν ξαφνικά μέσα στον ύπνο της άκουσε ένα θόρυβο και συγκεκριμένα το παράθυρο του σπιτιού της να κλείνει.

Η 67χρονη άνοιξε τα μάτια της και τότε αντίκρισε τις δύο αθίγγανες ηλικίας 39 και 55 ετών!

Έντρομη η 67χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα να σπεύσουν οι γείτονες οι οποίοι και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τις δράστιδες, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν και την αστυνομία η οποία και τους συνέλαβε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι αθίγγανες εκμεταλλευόμενες την ησυχία της περιοχής και το γεγονός ότι η 67χρονη είχε αφήσει ανασφάλιστη την πίσω πόρτα του σπιτιού της, μπήκαν μέσα και άρχισαν να ψάχνουν σε συρτάρια προκειμένου να εντοπίσουν χρήματα και τιμαλφή.

Τελικά όμως έγιναν αντιληπτές από την ιδιοκτήτρια και συνελήφθησαν.

Χθες οι δύο γυναίκες συνοδευόμενες από το δικηγόρο τους κ. Στέλιο Αλεξανδρή προσήχθησαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία και άσκησε σε βάρος τους ποινικές διώξεις, σε βαθμό πλημμελήματος για την 39χρονη την οποία παρέπεμψε στο αυτόφωρο και σε βαθμό κακουργήματος για την 55χρονη.

Έτσι χθες το μεσημέρι η 39χρονη δικάστηκε από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής, κρίθηκε ένοχη και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή.

Σε ό,τι αφορά την 55χρονη κρατείται προκειμένου σήμερα να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου κατηγορούμενη για διακεκριμένη κλοπή. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η 55χρονη έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας για παρόμοια αδικήματα και σε βάρος της έχουν σχηματιστεί αντίστοιχες δικογραφίες.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο