Χαμός και στη Ρόδο για το Black Friday

Χαμός και στη Ρόδο για το Black Friday

Χαμός και στη Ρόδο για το Black Friday

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7393 ΦΟΡΕΣ

Πολιορκήθηκαν τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών από εκατοντάδες νεαρούς

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των καταναλωτών της Ρόδου στο σημερινό Black Friday, όπως και σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά στη Ρόδο το ενδιαφέρον των καταναλωτών και κυρίως των μικρότερων ηλικιών, σε ότι αφορά τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών τα οποία στην κυριολεξία “πολιορκήθηκαν” πριν ακόμα ανοίξουν.

Μέχρι αυτή την ώρα η κίνηση στα καταστήματα αυτά είναι εντυπωσιακά μεγάλη ενώ και γενικά όλα τα καταστήματα τα οποία μπήκαν στη λογική του Black Friday φαίνεται να δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπήρξε κυρίως για τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών είναι το γεγονός ότι πολλοί μαθητές γυμνασίων και λυκείων της πόλης, έκαναν “σκασιαρχείο” τις πρώτες ώρες για να σπεύσουν στα καταστήματα αυτά με σκοπό να αγοράσουν σε καλές τιμές διάφορα ηλεκτρονικά είδη.

Ο θεσμός αυτός, που κάνει όλους τους «μανιακούς» με τις αγορές να χαίρονται αυτήν την περίοδο, ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τη δεκαετία του ’60, όπου έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου.

Κάθε χρόνο, την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου, στις ΗΠΑ γιορτάζουν τη γιορτή των Ευχαριστιών και η αμέσως επόμενη ημέρα είναι η Black Friday.

Ο λόγος που ονομάστηκε «Μαύρη Παρασκευή» είναι διότι τα έσοδα από τη συγκεκριμένη περίοδο είναι τα σημαντικότερα έσοδα της χρονιάς και τα καταστήματα καταγράφουν ένα σημαντικό κέρδος, έχοντας «μαύρο» στο τελικό αποτέλεσμα του ισολογισμού τους.

H αμερικάνικη τρέλα της Black Friday λοιπόν, θα λάβει χώρα για πρώτη φορά και στη Ρόδο, με διάφορα καταστήματα ένδυσης και τεχνολογίας να γιορτάζουν αυτή την ημέρα με πολύ καλές προσφορές, εκπτώσεις αλλά και πολλές εκδηλώσεις.

Η «Μαύρη Παρασκευή» ξεκίνησε από τα μεσάνυχτα και θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, όπου πλήθος κόσμου θα συγκεντρωθεί έξω από τα πολυκαταστήματα, περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες, ώστε να μπουν όσο πιο γρήγορα μπορούν για να προλάβουν τις προσφορές.

Το πρώτο κατάστημα που μπήκε σε αυτό το «θεσμό» είναι τα Public, όπου ξεκίνησαν από πολύ νωρίς τις προσφορές.

Μετέπειτα, ακολούθησαν τα καταστήματα: Πλαίσιο, Κωτσόβολος, MediaMarket, Factory Outlet και Γερμανός.

Ενδεικτικά στη Ρόδο εκτός από τις προαναφερόμενες επιχειρήσεις, δύο ακόμη καταστήματα που επέλεξαν να γιορτάσουν αυτήν την ημέρα είναι το κατάστημα ένδυσης, The ArtRoom, μόνο για αύριο από τις 12:00 έως τις 21:00, και το τεχνολογικό κατάστημα iRepair Ρόδου, από τις 10:00 έως τις 20:00.

Οι συμμετοχές αυξάνονται συνεχώς και δεν αποκλείεται ακόμα και την τελευταία στιγμή να υπάρξουν προσφορές από ακόμη περισσότερες τοπικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε ακόμη

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη

Στη Ρόδο για το Κτηματολόγιο και τα δικαστήρια ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο