Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο ελαφιών στη Ρόδο

Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο ελαφιών στη Ρόδο

Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο ελαφιών στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3400 ΦΟΡΕΣ

Θέμα χρόνου εκτιμάται ότι είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη του ατόμου που εμπλέκεται στην εκτέλεση των 20 τουλάχιστον ελαφιών στην ευρύτερη περιοχή ανάμεσα σε Μαριτσά και Άνω Καλαμώνα.

Οι έρευνες των αρμοδίων αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες, αξιοποιούνται συγκεκριμένες πλέον πληροφορίες, που ενδέχεται να οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Το σύνολο των ελαφιών που βρέθηκαν σκοτωμένα από πυροβόλο όπλο, στην ευρύτερη περιοχή του άνω Καλαμώνα, ξεπερνά τα 20.

Από την αρχή της εβδομάδας, ο κυνηγετικός σύλλογος της Ρόδου, έχει επικηρύξει τον δράστη ή τους δράστες, με 5.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό όπως ανακοινώθηκε, θα δώσει ο κυνηγετικός σύλλογος Ρόδου σε όποιον δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες στην θηροφυλακή, οι οποίες θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΡΙΤΣΩΝ
Τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές ενημέρωσε χτες ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μαριτσών Μόσχος Ζερβός, αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και συνδέουν το χωριό με τον εκτελεστή των ελαφιών.

Ειδικότερα ο κ. Ζερβός, εξοργισμένος από τα όσα διαδίδονται και αναπαράγονται μέσω του διαδικτύου, περί εμπλοκής κατοίκου των Μαριτσών στην υπόθεση ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τις φήμες απολαμβάνει της ασυλίας του προεδρείου της δημοτικής κοινότητας, αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση για να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Μάλιστα όπως δήλωσε χτες στη «Ροδιακή», όσα κυκλοφορούν αυτό το διάστημα είναι τελείως ανυπόστατα και τόνισε ότι η δημοτική κοινότητα συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό του ατόμου που ευθύνεται για την εκτέλεση των ελαφιών.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος, ο ίδιος προσωπικά βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τις υπηρεσίες στη διεύθυνση δασών, στην προσπάθειά τους να συλλέξουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στο έργο εντοπισμού του.

Επίσης διαψεύδει ότι σημειώθηκε περιστατικό κατά το οποίο κάτοικος των Μαριτσών δήλωσε δημόσια ότι θα εκτελέσει ελάφια, και επεσήμανε κατηγορηματικά ότι σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα συγκάλυψης.

«Ο πρώτος που θα ενημέρωνε τις αρχές αν γνώριζε ότι υπάρχει άτομο το οποίο κάνει τέτοιες πράξεις θα ήμουν εγώ» είπε και πρόσθεσε ότι όλα όσα διαδίδονται για το χωριό του από ανεγκέφαλους είναι άκρως συκοφαντικά για όλη την τοπική κοινωνία.

Μάλιστα ο κ. Ζερβός κάλεσε όποιον κάτοικο Μαριτσών γνωρίζει αποδεδειγμένα κάτι για οποιονδήποτε να επικοινωνήσει μαζί του και να τον ενημερώσει ή να ενημερώσει απευθείας τις αρμόδιες αρχές. Πάντως αν συνεχιστούν οι συκοφαντίες σε βάρος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας θα πράξει αναλόγως.

Διαβάστε ακόμη

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Όχημα κύλησε ανεξέλεγκτο από χώρο στάθμευσης και κόντεψε να «προσγειωθεί» στο δρόμο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Ανοίγει το ίδρυμα Marc de Montalembert την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη για την απώλεια της Νικολούζου Μητσού Μυράνθης

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Ζευγάρι νεαρών ρομά έκαναν ανήθικες προτάσεις σε ανήλικη, αντέδρασε και την δάγκωσαν

Επανέρχεται το «Πρέβελης» στα νησιά μας