Επίσκεψη των Lions στα φυλάκια του στρατού

Επίσκεψη των Lions  στα φυλάκια του στρατού

Επίσκεψη των Lions στα φυλάκια του στρατού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1717 ΦΟΡΕΣ

Όπως κάθε χρόνο, τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Λέσχη LIONS Ρόδου έχει καθιερώσει μια επίσκεψη στα Φυλάκια του στρατού για ευχές και μια συμβολική προσφορά δώρων στους στρατιώτες των Φυλακίων.

Έτσι και φέτος, σε συνεννόηση με το Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Βασίλη Κουκουλομάτη, την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στα Φυλάκια, για τα οποία δόθηκε έγκριση.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα καταστήματα «RΟΝΤΕΟ» του μέλους μας Μιχάλη Φτακλάκη, τα SUPER MARKET Ι. Σπανός, η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου του μέλους της Νικολάου Μελισσουργού και τα μέλη της Γιώργος και Ευαγγελία Αλεξανδρίδη.

Την αντιπροσωπεία της Λέσχης αποτελούσαν η Πρόεδρος L. Ιωάννα Τσάρπα, ο Γεν. Γραμματέας L. Ιωάννης Τσιρίμπης και τα μέλη L. Ευαγόρας Νικολάου, L. Αθανάσιος Κοσσιώρης και L. Δημήτριος Παπαντωνίου.

Χάρις στις καλές υπηρεσίες του Άνχη Θόδωρου Τσελιαγκού και του Τχη Μιχαήλ Μιχαλέτου, αλλά και στην υποστήριξη από το Υπασπιστήριο και το 7ο Ε.Γ. της Μεραρχίας, δημιουργήθηκε ένα ευχάριστο κλίμα επικοινωνίας της αντιπροσωπείας με τους στρατιώτες, που τελείωσε με ευχές και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion