Είμαι έτοιμος για επιστροφή δηλώνει ο Γ. Νικητιάδης

Είμαι έτοιμος για επιστροφή δηλώνει ο Γ. Νικητιάδης

Είμαι έτοιμος για επιστροφή δηλώνει ο Γ. Νικητιάδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 382 ΦΟΡΕΣ

Μετά την σύμπραξη Παπανδρέου με ΠΑΣΟΚ

"Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην Πολιτική και στον κεντροαριστερό χώρο με την Δημοκρατική Συμπαράταξη" δήλωσε χθες στον Παλμό ο πρώην βουλευτής και Υπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης προσθέτοντας: "Έκανε επιτέλους το πρώτο βήμα ο Γιώργος Παπανδρέου και τώρα σε συνεργασία με την Φώφη Γεννηματά και με άλλα μικρά κόμματα που θέλουν να δουν την πατρίδα τους να προοδεύει είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να ελπίζουμε ότι όχι μόνο την τρίτη θέση αλλά και πολύ παραπάνω μπορούμε να κερδίσουμε στις επόμενες εκλογές.

Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει ήδη την κατιούσα και είναι καιρός μετά την εμπειρία του παρελθόντος να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Σχετικά με τον εαυτό του ο κ. Νικητιάδης ανέφερε:
Ο ρόλος μου θα είναι και είναι ήδη δυναμικά ενεργός στην θέση που θα μου ζητηθεί. Φυσικά και αν μου ζητήσουν να είμαι υποψήφιος βουλευτής θα δεχτώ καθώς ξέρω πώς λειτουργεί το αθηναϊκό πολιτικό σκηνικό, η υπουργική τοποθέτηση.

Ωστόσο, αν μου ζητηθεί ο ρολος του Περιφερειάρχη, δεδομένης της νυν περιφερειακής αρχής που εκτιμώ ότι οι δράσεις της είναι περιορισμένες, θα το κάνω, αλλά προτιμώ πιο κεντρικές πολιτικές οδούς".

Στο ερώτημα αν θα δεχτούν όλους τους περιπατητικούς των κομμάτων, απάντησε ότι όλοι μπορούν να είναι χρήσιμοι αρκεί να θέλουν να συζητήσουν χωρίς αλαζονεία.

Ο κ. Νικητιάδης τόνισε επίσης ότι είναι καιρός να συνδράμουν και τα μικρά κόμματα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, χωρίς να ακυρωθεί κανενός η ταυτότητα, ενώ σε όλους αυτούς που πιστευουν ότι επιστρέφουν οι πολιτικοί στις παλιές τους θέσεις για την καρέκλα είπε αφοπλιστικά: "Εγώ έχω και δουλειά, και προσωπική ζωή και ενδιαφέροντα.

Έχω και αγάπη σε αυτό που λέγεται πατρίδα. Και αν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτήν θα το κάνω. Εξάλλου ως υπουργός έκανα ό,τι μπορούσα με πολύ λίγα χρήματα. Όταν άλλοι είχαν τα μεγάλα πακέτα τα αξιοποίησαν οπουδήποτε αλλού εκτός από τον σκοπό για τον οποίο τα είχαν'.

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa