«Κανόνι» στην επίθεση του Ηρακλή Μαριτσών

«Κανόνι» στην επίθεση του Ηρακλή Μαριτσών

«Κανόνι» στην επίθεση του Ηρακλή Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 229 ΦΟΡΕΣ

Τον Γιώργο Τριχιά έκαναν χθες δικό τους οι «ροπαλοφόροι», ενώ περιμένουν την κατάληξη των συζητήσεων του Κλεάνθη με τον Αλεξανδρίδη

Τρεις ιδιαίτερα σημαντικές μεταγραφές, στις οποίες επενδύει για να ανακάμψει αγωνιστικά και βαθμολογικά, μετράει από χθες ο Ηρακλής Μαριτσών, ενώ αν καταφέρει να τελειώσει και την τέταρτη που προετοιμάζει, θα έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να διώξει σύντομα το άγχος για το μέλλον του στην κατηγορία.

Μετά τον Εμίλ Μπιγκό και τον Γιώργο Σκόρπο, οι οποίοι προσθέτουν εμπειρία και ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι «ροπαλοφόροι» ενίσχυσαν ιδανικά και τη "γραμμή κρούσης" τους, καθώς απέκτησαν και τον Γιώργο Τριχιά.

Ο πολύπειρος επιθετικός έκανε χθες την πρώτη προπόνησή του, έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο Γιώργος Σαββιδάκης δεν αποκλείεται να του εμπιστευτεί μία θέση στην αρχική ενδεκάδα του αυριανού ιδιαίτερα σημαντικού εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΕΡΑ.

Στη χθεσινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο Στάθης Αλεξανδρίδης, επιβεβαιώνοντας την προφορική συμφωνία του με τους Μαριτσενούς. Βέβαια, το κατά πόσο ο 29χρονος επιθετικός θα φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή θα εξαρτηθεί από την έκβαση των συζητήσεών του με τους ανθρώπους του Κλεάνθη, στον οποίο συνεχίζει να έχει το δελτίο του.

Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ ολοκληρώθηκε χθες και το μοναδικό πρόβλημα που «πονοκεφαλιάζει» τον Γιώργο Σαββιδάκη είναι η απουσία του Σάββα Κούρου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και τέθηκε νοκ άουτ.

Οι Μαριτσενοί συνεχίζουν να απευθύνουν εκκλήσεις στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής ζητώντας τη στήριξή του, ενώ έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να βελτιώσουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, που έχει επιβαρυνθεί από τις τελευταίες βροχοπτώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Τριχιάς: «Όσο προχωράμε, τόσο καλύτερο για τα παιδιά»

Η πρόκριση στον Ιάλυσο!

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»