Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Σεφ για δύο Ροδίτες
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5129 ΦΟΡΕΣ
Μια ακόμη σημαντική γαστρονομική διάκριση κατάφεραν να κατακτήσουν δύο Ροδίτες Σεφ, δείγμα του υψηλού επιπέδου που υπάρχει στο νησί μας.
Πρόκειται για τον Αργύρη Γιαννόπουλο με καταγωγή από την Μαλώνα και την Λάρδο και τον Μιχάλη Χαραλάμπους από το Ασκληπειό.
Οι δύο τους συμμετείχαν ως δίδυμο στον 2ο πανελλήνιο διαγωνισμό Greek Chef που διεξάγεται στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ και κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η θέση στην κατηγορία «ζεστό πιάτο, δημιουργική Ελληνική κουζίνα».
Το πιάτο που παρουσίασαν ήταν λαβράκι με σάλτσα τομάτας και λαχανικά της γης, με παραδοσιακό αναδομημένο κρητικό ντάκος.
Αμφότεροι εξέφρασαν την χαρά τους μιλώντας στην «Ροδιακή» γι’ αυτή τους την διάκριση, ενώ ετοιμάζονται το καλοκαίρι να επιστρέψουν και πάλι στo νησί μας για να εργαστούν στο «Moonlight Restaurant», το εστιατόριο του ξενοδοχείου Princess Andriana & Spa 5* στη Νότια Ρόδο.
Σημειώνεται ότι ο Αργύρης Γιαννόπουλος ολοκληρώνει φέτος την φοίτησή του σε σχολή μαγειρικής στην Αθήνα, ενώ ο Μιχάλης Χαραλάμπους το μεταπτυχιακό του στον ίδιο τομέα.