Βίντεο: Ένα επικό ταξίδι στο χθες και το σήμερα των αγώνων ταχύτητας στη Ρόδο

Βίντεο: Ένα επικό ταξίδι στο χθες και το σήμερα των αγώνων ταχύτητας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1290 ΦΟΡΕΣ

Το Speedsector.com, υποδέχεται τη νέα χρονιά, με ένα επικό ταξίδι, μια επίσκεψη στο απαράμιλλης γοητείας νησί των ιπποτών, την μαγευτική Ρόδο.

Το 1ο Cars and Coffee Greece, περνάει τις πύλες του παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου, στη βορειοδυτική πλευρά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, φωτογραφίζεται και ξεναγείται στο σημαντικότερο ίσως μνημείο της περιόδου.

Ένθερμοι οι Ρόδιοι, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Χατζημάρκος Γιώργος, ο Δήμαρχος του νησιού κος Χατζηδιάκος Φώτης, ο προέδρος της οργανωτικής επιτροπής αναβίωσης του Rhodes Circuit κος Διακογεωργίου Κάλλιστος, ο πρόεδρος του Ροδιακού συλλόγου αυτοκίνησης κος Αρνάς Τάσος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κος Πάππου Ιωάννης και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κος Καμπουράκης Αντώνης, υποδέχθηκαν τα μέλη του SpeedSector, θαύμασαν τους μηχανοκίνητους πρωταγωνιστές παρατεταγμένους μπροστά από τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνεργάστηκαν για την απόλυτα ομαλή, ασφαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του test event αναβίωσης του Rhodes Circuit, σε ένα απολαυστικό για όλους διήμερο, παρακαταθήκη για το νησί και το μέλλον των μηχανοκίνητων εκδηλώσεων και αγωνιστικών δραστηριοτήτων μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν ενεργά στην οργάνωση και διεξαγωγή του εγχειρήματος αναβίωσης του Rhodes Circuit, αλλά κυρίως τους κατοίκους της Ρόδου για την υποδοχή, την ανταπόκριση, τη φιλοξενεία και τη διευκόλυνσή μας τις ημέρες παραμονής μας στον όμορφο τόπο τους. Υποσχόμαστε να επιστρέψουμε με ακόμα μεγαλύτερα events..!!!

Youtube HD link : https://youtu.be/t7L_Ii8lfJs
Filmed: Christos Karagiorgakis, Labros Dovinos

Editing: Labros Dovinos
Photos: John Kouskoutis


Υποστηρικτές: Blue Star Ferries, Michelin Hellas, ENPO Hellas, qube , Caffe Molinari Greece,Ατσικνουδας Ελαστικα, Markoulakos Law Firm, Pyxis Insurance, Elakati Luxury Boutique Hotel - Ηλακάτη,Hedera Printhouse, Rodos Cars - Rent A Car.

Ευχαριστούμε θερμά τους : Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος Ρόδου, Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας