«Θα είμαστε και το 2018 στο Μαραθώνιο της Ρόδου»

«Θα είμαστε και το 2018 στο Μαραθώνιο της Ρόδου»

«Θα είμαστε και το 2018 στο Μαραθώνιο της Ρόδου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 198 ΦΟΡΕΣ

Ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή τους στο Μαραθώνιο του νησιού μας, οι αθλητές του Τελμησσού

Πολλοί αθλητές από τον Τελμησσό Νέας Μάκρης, συμμετείχαν και φέτος στο Μαραθώνιο Ρόδου, απολαμβάνοντας τις όποιες παροχές της διοργάνωσης.

Με δελτίο Τύπου, ο σύλλογος αναφέρει τις εμπειρίες των συμμετεχόντων, κάνοντας γνωστό πως θα έχει συμμετοχή και στον αγώνα του 2018:

«Στον σμαραγδένιο νησί του ήλιου, τη μοναδική και πανέμορφη Ρόδο συμμετείχαν για ακόμη μια χρονιά φίλοι και μέλη του Τελμησσού, στο διεθνή Μαραθώνιο δρόμο, καθώς και στον Ημιμαραθώνιο και στα 5χλμ. Σε μια διοργάνωση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους Μαραθώνιους δρόμους του εξωτερικού.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου γίνεται για 4η χρονιά και διοργανώνεται από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, καθώς και από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσων και την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και των τοπικών Φορέων.

Με εκκίνηση την κεντρική πλατεία Δημαρχείου σε μια πανέμορφη διαδρομή δίπλα στην θάλασσα απόλαυσαν οι δρομείς και τον Μαραθώνιο δρόμο και τον Ημιμαραθώνιο δρόμο, αλλά και τους μικρότερους αγώνες των 5 και 10 χλμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση ήταν άψογη από όλους τους τομείς.

H φιλοξενία, ο εθελοντισμός, η τροφοδοσία των αθλητών καθ όλη τη διαδρομή ο τερματισμός, οι παροχές, η ευγένεια όλων το διοργανωτών κάνουν ξεχωριστό τον Μαραθώνιο της Ρόδου, και φυσικά, οι ατελείωτες ομορφιές του μυθικού νησιού. Τα συναισθήματα ήταν απερίγραπτα όλων των μελών και φίλων του Τελμησσού από την πρώτη ημέρα της εκδρομής και ιδιαίτερα του Βλάση Καραβασίλη γνωρίζοντας την Ρόδο και την γειτονική Σύμη από μικρό παιδί, αλλά και ιδιαίτερα λόγω της καταγωγής των προγόνων του από την γειτονική Μικρά Ασία, την Μάκρη Μ.Ασίας, την αρχαία Τελμησσό που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Ρόδο.

Φυσικά δεν θα έλειπε από την εκδρομή και η επίσκεψη μας στην πανέμορφη Σύμη και στην επιβλητική μονή του Αρχάγγελου Πανορμίτη, που βρίσκεται στον πανέμορφο και γραφικό όρμο με τα κατά γαλανά νερά.

Συνδυάζοντας τη συμμετοχή μας στους αγώνες του Μαραθωνίου της Ρόδου και την όμορφη εκδρομή μας, αξίζει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες και τερματίσαντες συναθλητές μας και φίλους μέλη του Τελμησσού, που για άλλη μια φορά έκαναν τον σύλλογο μας υπερήφανο. Πολλά πολλά συγχαρητήρια στους Γιάννη Μόσχο που έτρεξε μέσα σε μια εβδομάδα δυο Μαραθώνιους δρόμους έναν στην Θεσσαλονίκη τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Μαραθώνιο της Ρόδου, μπράβο Γιάννη!

Στον Πανταζή Βασταρδή, στον Γιάννη Λάμπουρα, στον Κωνσταντίνο Στάθη, στην Εύα Βασιλακοπούλου που ήταν και η δεύτερη νικήτρια του Μαραθωνίου δρόμου στην γενική, στη Ρένα Μαυρίκου που συμμετείχε, αλλά δυστυχώς λόγω τραυματισμών δεν κατάφερε να τερματίσει στον Μαραθώνιο δρόμο και στον Βλάση Καραβασίλη που κατέλαβε με πολύ δυσκολία λόγω κοιλιακών προβλημάτων από τα πρώτα χιλιόμετρα την τέταρτη θέση στην γενική.

Ο Μαραθώνιος δρόμος είναι απρόβλεπτος και δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί, αλλά σημασία έχει πάντα η συμμετοχή και φυσικά ο τερματισμός. Άξιοι φυσικά πολλών συγχαρητηρίων και οι συναθλητές και φίλοι μας που έτρεξαν και στον Ημιμαραθώνιο δρόμο: η Σοφία Αρσενοπουλου που έλαβε και την δεύτερη θέση στην κατηγορία της, ο Φυρίγος Γιάννης, που έλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία του, ο Παναγιώτης Αϊβαλιωτης, ο Στέλιος Σαφράς, και ο Γιώργος Σκέντζος.

Και φυσικά πολλά συγχαρητήρια και στους συναθλητές και φίλους του Τελμησσου που έτρεξαν και στον αγώνα των 5χλμ, στον Κατσούλη Δημήτρη, στην Δέσποινα Ψάλη, στην Ευαγγέλια Σερέτη, στην Αργυρό Βαζάνα, στην Ευτυχία Σερέτη και στους γονείς του Βλάση Καραβασίλη, Βασίλη και Ευαγγελία που έτρεξαν τα 5χλμ.

Μετά το πέρας των απονομών στην κεντρική πλατεία του Δημαρχείου Ρόδου, ο Τελμησσός ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές-διοργανωτές, προσφέροντας αναμνηστικές πλακέτες στον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, στην Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Μαραθωνίου Δρόμου και Αντιπεριφεριάρχη Μαριέττα Παπαβασιλείου, καθώς και στην ψυχή και υπεύθυνη την Οργανωτικής Επιτροπής κα. Ελένη Αδαμάκη όπως επίσης στον οικοδεσπότη, το δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

Ο Τελμησσός διατηρεί αδελφικές σχέσεις με την οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου της Ρόδου καθώς και με τον Δήμο Ρόδου που στηρίζουν και θα στηρίζουν κάθε χρόνο την διοργάνωση του Μαραθωνίου δρόμου. Ευχόμενοι την επόμενη χρονιά στον Μαραθώνιο της Ρόδου να συνδυαστεί και μια διήμερη εκδρομή στη Μάκρη Μικράς Ασίας στον Τελμησσό. Ο Μαραθώνιος της Ρόδου ανακοινώθηκε για το 2018 και θα γίνει στις 29 Απριλίου. Το σίγουρο είναι πως θα είμαστε γι’ άλλη μια φορά εκεί!».

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος-Φοίβος: Παίζουν με φόντο τον τελικό

Δημήτρης Γκάιδας: «Ο ΑΕΡΑ αδικείται από την 11η θέση»

ΕΠΣΔ: Μεγάλη πρόκριση για τη Μικτή μας

Συγκλονιστικό buzzer beater και τίτλος για τους Epavlis B.C. στο Εργασιακό!

Σάββας Ορφανίδης: «Κλειδί» τα εντός έδρας παιχνίδια»

Απίστευτες «μάχες» στο 24ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ Ρόδου στα μπαράζ ανόδου στην Α2 βόλεϊ

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Ολοκληρώθηκε και η Γ' Κατηγορία