Ρόδος: Επιτέθηκαν με σιδερόβεργα όταν πήγαν να τους κόψουν το ρεύμα

Ρόδος: Επιτέθηκαν με σιδερόβεργα όταν πήγαν να τους κόψουν το ρεύμα

Ρόδος: Επιτέθηκαν με σιδερόβεργα όταν πήγαν να τους κόψουν το ρεύμα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1781 ΦΟΡΕΣ

Δύο αδέλφια επιχειρηματίες στη Ρόδο

Στη δικαιοσύνη θα λογοδοτήσουν δύο αδέλφια ιδιοκτήτες επιχείρησης, τα οποία κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ όταν ο τελευταίος πήγε να τους κόψει το ρεύμα!

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, τα δύο αδέλφια ηλικίας 52 και 48 ετών είναι ιδιοκτήτες επιχείρησης η οποία έχει ανεξόφλητους λογαριασμούς στη επιχείρηση ηλεκτροδότησης.

Στο πλαίσιο αυτό υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ μετέβη με συνδρομή της αστυνομίας, προχθές το μεσημέρι στην επιχείρηση των δύο ανδρών προκειμένου να προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Καθώς ο συγκεκριμένος χώρος είναι επαγγελματικός και την ώρα εκείνη ήταν ώρα αιχμής αποφασίστηκε η διακοπή να γίνει στις 3 το μεσημέρι.

Τελικά στις 4.30 το απόγευμα ο υπάλληλος πήγε και πάλι για να κόψει το ρεύμα και τότε ο 52χρονος φέρεται να του επιτέθηκε με σκοπό να τον χτυπήσει με σιδηρόβεργα.

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και χθες το μεσημέρι συνοδευόμενα από το συνήγορο τους κ. Βασίλη Μπέη προσήχθησαν στην Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία και άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 52χρονου για απείθεια, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοκατοχή και στον 48χρονο δίωξη μόνο για απείθεια.

Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου τον Φεβρουάριο του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη οι ιδιοκτήτες έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση των οφειλών τους και έχουν καταβάλλει αρκετές χιλιάδες ευρώ προκειμένου να πετύχουν την επανασύνδεση της επιχείρησής τους με τη ΔΕΗ.

Διαβάστε ακόμη

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας