Στα ράφια του «Σκλαβενίτη» το ροδίτικο γάλα «Απλώς»

Στα ράφια του «Σκλαβενίτη»  το ροδίτικο γάλα «Απλώς»

Στα ράφια του «Σκλαβενίτη» το ροδίτικο γάλα «Απλώς»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3393 ΦΟΡΕΣ

Μια ντόπια εταιρία που διευρύνει γεύσεις και πωλήσεις μέρα με τη μέρα

Μια θέση στα ράφια της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» κατάφερε να κερδίσει το τελευταίο διάστημα το ροδίτικο γάλα «Απλώς», μπαίνοντας δυναμικά στην αγορά γάλακτος και εκτός Δωδεκανήσου!

Μάλιστα ακόμη και τα σχόλια των καταναλωτών σε σχετική δειγματοληπτική έρευνα, ήταν εξαιρετικά για τα περισσότερα από τα προϊόντα της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, το διάστημα 28 – 30 Ιουλίου 2017 σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα εντός των καταστημάτων «Σκλαβενίτης» Περιστερίου και Ιζόλα, οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα «Απλώς» και να καταθέσουν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους.

Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή, όσοι από αυτούς γεύτηκαν τα συγκεκριμένα προϊόντα είχαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία να κάνουν μόνο θετικά σχόλια για την γεύση και την προέλευσή τους.

Ειδικότερα, για το γάλα «Απλώς» δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη γεύση του, καθώς όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά ορισμένοι από αυτούς «μυρίζει γάλα». Παράλληλα, όσοι δεν το είχαν δοκιμάσει, επεσήμαναν ότι λόγω της ελκυστικής του τιμής το αγόρασαν για να το δοκιμάσουν.

Δύο ακόμη προϊόντα κέρδισαν επίσης ευμενή σχόλια από τους καταναλωτές. Το ρυζόγαλο, το οποίο «βαθμολογήθηκε» από τους περισσότερους ως top προϊόν στην κατηγορία του, καθώς επίσης και η κρέμα βανίλιας και σοκολάτας, γιατί σύμφωνα με τα σχόλια «δεν ήταν ιδιαίτερα γλυκιά και δεν λίγωνε».

Σε σχέση με την τιμή, ιδιαίτερα για το γάλα και την ανάλογη έκπτωση με την οποία έφτανε το προϊόν στον καταναλωτή, ήταν μια από τις χαμηλότερες στην premium κατηγορία, γεγονός που βοήθησε αφάνταστα στην προσέλκυση νέων καταναλωτών.

Στελέχη της ροδίτικης εταιρείας LIBER AEBE δήλωσαν μιλώντας στην «Ροδιακή», ότι τα συγκεκριμένα ευρήματα της έρευνας, αποτελούν για εκείνους ακόμη μεγαλύτερo κίνητρο για να αναπτύξουν και να βελτιώσουν περαιτέρω τα προϊόντα τους που παρασκευάζονται αποκλειστικά στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα, με πρώτες ύλες κυρίως από ντόπιους παραγωγούς, ώστε να κερδίσουν στο μέλλον επιπλέον θετικά σχόλια και φυσικά μια θέση στην «καρδιά» περισσότερων οικογενειών.

Διαβάστε ακόμη

19 εκατομμύρια ευρώ στους δήμους της Δωδεκανήσου

ΕΝΦΙΑ: 6 & 7 Απριλίου η ανάρτηση των εκκαθαριστικών

«Πρωταθλήτρια» στις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Κοινή επιστολή των νησιωτικών συλλόγων λογιστών για τους κατοίκους Εξωτερικού

Ε. Κρητικός: 1.200 πλειστηριασμοί και κατασχέσεις στα Δωδεκάνησα

Λογαριασμοί ρεύματος: Τα μέτρα στήριξης για τον Νοέμβριο

Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ: Δίνουν έως 180.000€ σε νέες επιχειρήσεις

ΙΕΛΚΑ: Πώς η ακρίβεια άλλαξε τη διατροφή των Ελλήνων, ποια προϊόντα έχουν «κόψει» από το 2009