«Οργασμός» έργων έρχεται στο ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου

«Οργασμός» έργων έρχεται στο ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου

«Οργασμός» έργων έρχεται στο ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 386 ΦΟΡΕΣ

Διαγωνισμοί, μέσω των οποίων θα «πρασινίσουν» ουκ ολίγα γήπεδα, θα «τρέξουν» μέχρι τον Σεπτέμβριο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Χρονιά-σταθμός θα είναι για το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο το 2018, καθώς η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι έτοιμη να εκσυγχρονίσει μία σειρά γηπέδων, επιτρέποντας σε ουκ ολίγα σωματεία να επιστρέψουν στο «σπίτι» τους.

Η αρχή θα γίνει με τα γήπεδα Αφάντου και Έμπωνα, τα οποία θα αποκτήσουν, το αργότερο μέχρι το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, νέο συνθετικό τάπητα, ενώ σειρά θα πάρουν άμεσα το ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, το προπονητήριο 9Χ9 στη Λειβάδα Αρχαγγέλου και το γήπεδο των Λειψών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη, ο οποίος βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» επικοινωνίας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, μέχρι τον Σεπτέμβριο θα βγουν στον «αέρα» επιπλέον διαγωνισμοί, ώστε να «πρασινίσουν» τα γήπεδα Λαέρμων, Δαματριάς, Απολακκιάς, Διμυλιάς, Καλάθου και το παλιό γήπεδο του Ανταγόρα στην Κω, με την προϋπόθεση πως θα ξεπεραστούν τα προβλήματα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του.

Επιπλέον, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα προχωρήσει στην εγκατάσταση συστήματος ηλεκτροφωτισμού σε δεκατέσσερα γήπεδα, ώστε να καταστεί δυνατή η διεξαγωγή βραδινών προπονήσεων (όχι όμως και αγώνων).

Τέλος, η Ένωση θα ζητήσει να της παραχωρήσει ο Δήμος Ρόδου το χωμάτινο γηπεδάκι που βρίσκεται πίσω από το ενωσιακό του Ε.Α.Κ., ώστε να μεριμνήσει για τη δημιουργία μίας επιπλέον ποδοσφαιρικής εγκατάστασης 9Χ9.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης