Η Ρόδος οικοδέσποινα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα στίβου

Η Ρόδος οικοδέσποινα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα στίβου

Η Ρόδος οικοδέσποινα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα στίβου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 92 ΦΟΡΕΣ

Αθλητές και αθλήτριες από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών 12-13 Μαΐου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Ξανά στη Ρόδο θα γίνει και φέτος το Περιφερειακό Πρωτάθλημα στίβου Νοτίου Αιγαίου με τη συμμετοχή συλλόγων από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

Η διοργάνωση, όπως και πέρσι, πρόκειται να φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου και αποτελεί ουσιαστικά το διασυλλογικό πρωτάθλημα για την κατηγορία Ανδρών-Γυναικών με πρόκριση στο Πανελλήνιο 14-15 Ιουλίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Παρά το ότι στην αρχή υπήρξαν οι σκέψεις αλλά και η πρόθεση η διοργάνωση να γίνει σε στάδιο των Κυκλάδων, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, όπως υπήρξε η ενημέρωση από την εκεί ΕΑΣ με αποτέλεσμα και πάλι η Ρόδος να υποδεχτεί σε λίγο καιρό κάποιους από τους κορυφαίους αθλητές αλλά και αθλήτριες του Αρχιπελάγους.

Παράλληλα με το Περιφερειακό θα γίνει και το διασυλλογικό συνθέτων αγωνισμάτων για την κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’ από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ενταγμένο στο πλαίσιο της όλης διοργάνωσης, κάτι το οποίο διοργανώθηκε επιτυχώς και την περασμένη χρονιά.

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα είναι μια καλή ευκαιρία για τους αθλητές μας να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση με περισσότερο συναγωνισμό, αποφεύγοντας τα σωματεία και τα επιπλέον έξοδα όπως συνέβαινε τις περασμένες χρονιές όταν αγωνίζονταν σε όμιλο σε στάδιο της Αττικής με παρουσίες από τους αθλητές των εκεί ΕΑΣ, αλλά κι από τη Βοιωτία, την Εύβοια και την Κρήτη.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Σαφώς αναβαθμισμένος φέτος ο «2ος Δάφνινος Αγώνας» στο φράγμα της Απολακκιάς

Ιάλυσος-Φοίβος: Παίζουν με φόντο τον τελικό