Με το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου

Με το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου

Με το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2738 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, είχε στο Δημαρχείο εθιμοτυπική συνάντηση με το νέο αλλά και τον απερχόμενο διοικητή της 95 ΑΔΤΕ.

Ο δήμαρχος Ρόδου συναντήθηκε με τον υποστράτηγο Γρηγόριο Ρουμάνη, που ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του που σκοπό έχει την προστασία των ακριτών από οποιαδήποτε απειλή.

Ο νέος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ αναφερόμενος στους στόχους και το ρόλο που επιτελεί ο στρατός στην περιοχή καθώς και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του στρατεύματος.

Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της 95 ΑΔΤΕ και ο δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στο πλαίσιο της γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας.

Ο κ. Χατζηδιάκος, ευχαρίστησε τον απερχόμενο διοικητή Νικόλαο Χιονή που μετατέθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, για το έργο που έχει επιτελέσει στην περιοχή μας.

Ακολούθως ο δήμαρχος Ρόδου, συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Κρεμαστινό, τον πρώην υπουργό Σήφη Βαλυράκη και τη σύζυγό του Μίνα Παπαθεοδώρου- Βαλυράκη ζωγράφο η οποία έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία. Με την κ. Βαλυράκη συζήτησε την προοπτική να εκτεθούν έργα της από 1 έως 5 Ιουλίου, όπου προγραμματίζεται να φιλοξενηθεί στη Ρόδο το Συμπόσιο της Σύμης, με την παρουσία προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο..

Διαβάστε ακόμη

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης