Η νυν και η πρώην σύζυγος υπερασπίζονται τον Στρος Καν

Η νυν και η πρώην σύζυγος υπερασπίζονται τον Στρος Καν

Η νυν και η πρώην σύζυγος υπερασπίζονται τον Στρος Καν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 320 ΦΟΡΕΣ

"Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα αποδειχτεί η αθωότητά του" δήλωσε η σύζυγος του Στρος Καν, δημοσιογράφος Αν Σινκλέρ, που έσπευσε στη Νέα Υόρκη για να βρεθεί δίπλα του. "Δεν έχει βίαιο χαρακτήρα" διαβεβαίωσε από την πλευρά της η πρώην σύζυγός του, Μπριζίτ

"Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα αποδειχτεί η αθωότητά του" δήλωσε σε γαλλικά ΜΜΕ η σύζυγος του Στρος Καν, δημοσιογράφος Αν Σινκλέρ, που έσπευσε στη Νέα Υόρκη για να βρεθεί δίπλα του. Τον επικεφαλής του ΔΝΤ υπερασπίστηκε όμως και πρώην σύζυγός του λέγοντας ότι "δεν έχει βίαιο χαρακτήρα".

Σύμφωνα με το France24 η διάσημη γαλλίδα τηλεοπτική δημοσιογράφος Αν Σινκλέρ, έφυγε για τη Νέα Υόρκη για να βρεθεί με τον σύζυγό της που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, απόπειρας βιασμού και παράνομης κράτησης.

"Δεν πιστεύω ούτε για ένα λεπτό τις κατηγορίες κατά του άντρα μου" δήλωσε η 62χρονη κ. Σινκλέρ, η οποία είχε σταθεί δίπλα του και στην "περιπέτεια" του 2008, όταν συνήψε σχέση με παντρεμένη Ουγγαρέζα υφισταμένη του στο ΔΝΤ. Τότε ο σύζυγος της γυναίκας τον είχε κατηγορήσει για αποπλάνηση της συζύγου του και ο κ. Στρος Καν είχε ζητήσει συγγνώμη από το Ταμείο και τη γυναίκα του για το "σφάλμα κρίσης" που διέπραξε.

Ο κ. Στρος Καν είχε υποστήριξη και από μία εκ των πρώην συζύγων του, την Μπριζίτ Ζιλεμέτ. "Η βία δεν είναι μέρος της ιδιοσυγκρασίας του. Έχει πολλά ελαττώματα αλλά όχι αυτό" δήλωσε η κ. Ζιλεμέτ σύμφωνα με την Daily Telegraph. Χαρακτήρισε όσα βαρύνουν τον επικεφαλής του ΔΝΤ "αδύνατα και αδιανόητα".

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει την Τρίτη η εικόνα της καμαριέρας του Sofitel που κατήγγειλε την επίθεση, χωρίς τα στοιχεία αυτά να έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής επισήμως

Διαβάστε ακόμη

Ελαιόλαδο: Ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο προειδοποιεί για την «τέλεια καταιγίδα» στην αγορά

Στα «σκαριά» νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Ιράν: Ξεκίνησε επίθεση με δεκάδες drones κατά του Ισραήλ – Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι

Meta: Αδυναμία σύνδεσης σε Facebook και Instagram αναφέρουν χρήστες

Πόλεμος στην Ουκρανία: η ζωή δύο χρόνια μετά τη ρώσικη εισβολή

Ο όρκος του Ιπποκράτη: Από το Ασκληπιείο της Κω στην Ιατρική Σχολή της Αντίς Αμπέμπα

Εμπρηστικός Ερντογάν μετά το «ναι» για τα F16: Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης