Παραιτήθηκε απ’ όλα τα αξιώματα ο Πουλιού

Παραιτήθηκε απ’ όλα τα αξιώματα ο Πουλιού

Παραιτήθηκε απ’ όλα τα αξιώματα ο Πουλιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 750 ΦΟΡΕΣ

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους, αλλά δήλωσε ότι παραμένει απλός στρατιώτης του κόμματος.

Την παραίτησή του από όλες τις θέσεις και τα κομματικά αξιώματα από τη Νέα Δημοκρατία, υπέβαλε και επισήμως χθες, ο πολιτευτής κ. Νίκος Πουλιού, ξεκαθαρίζοντας ότι παραμένει απλός στρατιώτης στο κόμμα και ενεργός πολίτης στην κοινωνία της Κω και της Δωδεκανήσου. Ο κ. Πουλιού, επικαλείται καθαρά επαγγελματικούς λόγους για την απόφασή του αυτή και όπως όλα δείχνουν δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος λόγος για την ενέργειά του αυτή. Στην επιστολή του προς τους Δωδεκανήσιους πολίτες που στις τελευταίες εκλογές τον τίμησαν με χιλιάδες ψήφους προτίμησης, ο κ. Νίκος Πουλιού αναφέρει συγκεκριμένα: «Φίλη και φίλε Δωδεκανήσιε, Το να κοιτάς τον συνάνθρωπό σου κατάματα αποτελεί κατάκτηση ζωής. Κι εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να περπατώ με το κεφάλι ψηλά, να είμαι μαχητής και αγωνιστής. Η 25χρονη πορεία μου, στα κοινά και στα επαγγελματικά, αποδεικνύει ότι δεν με τρομάζει η σκληρή δουλειά, απεναντίας τα δύσκολα αποτελούσαν και αποτελούν πάντα προκλήσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο. Υπάρχουν όμως φορές που πρέπει να πάρεις μεγάλες αποφάσεις, παραγκωνίζοντας τα όνειρα και τους στόχους σου, για αξίες και αρχές ακόμα μεγαλύτερες. Καθαρά επαγγελματικοί λόγοι με οδήγησαν να υποβάλλω την παραίτηση μου από τις θέσεις του γραμματέα Περιφερειακής Οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου, του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής και του πολιτευτή Νομού Δωδεκανήσου στον πρόεδρό μας κ. Αντώνη Σαμαρά και στον γραμματέα κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από την καρδιά μου, κι εσάς που με εμπιστευτήκατε καθ΄ όλη τη διαδρομή μου κι εσάς που δεν με στηρίξατε. Οι πολιτικές διαδρομές δεν διαμορφώνονται μόνο μέσα από τις θέσεις, αλλά και από τις απόψεις και τις πορείες ζωής των ενεργών πολιτών. Από αυτή τη θέση σκοπεύω να συνεχίσω να προσφέρω τόσο στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όσο και στην τοπική κοινωνία της Κω και της Δωδεκανήσου». Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Με αφορμή την επιστολή του κ. Νικόλαου Πουλιού, η ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε τα εξής: «Η επιλογή του κ. Νικόλαου Πουλιού να απόσχει από την ενεργό πολιτική δράση δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική πολιτική σκηνή στην οποία υπήρξε πρωταγωνιστής μέσα από το ήθος, την ανιδιοτελή προσφορά του στα κοινά και την χαλύβδινη θέλησή του να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Δωδεκανήσου. Η προσωπική επιτυχημένη πορεία του κ. Νικόλαου Πουλιού στον επαγγελματικό, κοινωνικό και πολιτικό στίβο, αποδεικνύει ότι υπήρξε και παραμένει γεννημένος μαχητής που δεν πτοείται ούτε και αποθαρρύνεται από προσωρινές αντιξοότητες και εμπόδια. Η ΝΟΔΕ αλλά και όλοι οι Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες της Δωδεκανήσου, προσδοκούν και αναμένουν την επαναδραστηριοποίησή του φίλου και συναγωνιστή Νίκου Πουλιού, από όποια θέση και αν επιλέξει, ώστε να ξαναδώσουμε από κοινού την μάχη για την ευημερία του τόπου μας».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο