Χίμπλινγκερ: Ευτυχισμένος αν κλείσω την καριέρα μου στον Εργοτέλη

Χίμπλινγκερ: Ευτυχισμένος αν κλείσω την καριέρα μου στον Εργοτέλη

Χίμπλινγκερ: Ευτυχισμένος αν κλείσω την καριέρα μου στον Εργοτέλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 213 ΦΟΡΕΣ

Συνέντευξη του Μάριο Χίμπλινγκερ φιλοξενεί σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη. Ο αμυντικός και εκ των αρχηγών της ομάδας, μιλάει για την ανανέωση του συβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια.

Συνέντευξη του Μάριο Χίμπλινγκερ φιλοξενεί σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη. Ο αμυντικός και εκ των αρχηγών της ομάδας, μιλάει για την ανανέωση του συβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια. «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον Εργοτέλη, την ομάδα που υπηρετώ τα τελευταία πέντε χρόνια. Τα συναισθήματά μου για τον Εργοτέλη και τους ανθρώπους του είναι πολλά και η ικανοποίησή μου μεγάλη που θα μείνω στο Ηράκλειο για τα επόμενα δύο χρόνια. Μαζί μ' εμένα περνάει υπέροχα και η οικογένειά μου στο Ηράκλειο και γι' αυτό η απόφασή μου δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Θα είμαι ευτυχισμένος να κλείσω την καριέρα μου στον Εργοτέλη», λέει συγκεκριμένα και για τους στόχους τη νέα χρονιά τονίζει:

«Ο στόχος μου όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στο Ηράκλειο είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και να καταφέρνει να επιτυγχάνει τους στόχους της. Με ενδιαφέρει να δίνω το 100% για την ομάδα σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι βοηθώντας, όσο μπορώ, την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικό το ότι ο Εργοτέλης έχει σοβαρή διοίκηση και έναν πρόεδρο, ο οποίος έχει κρατήσει τόσα χρόνια στην ομάδα έναν προπονητή, αφήνοντάς τον να δουλέψει όπως θέλει. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά και η δουλειά που γίνεται στην ομάδα πολύ καλή».

Και για τους φιλάθλους της ομάδας προσθέτει: «Θέλω από τους φιλάθλους μας να συνεχίσουν να μας προσφέρουν την αγάπη τους κι εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε και γι΄αυτούς. Πρέπει να πω ότι η συμπεριφορά τους είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους φιλάθλους της Ελλάδας. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι τη νέα σεζόν θα έρθουν ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και θα τα πούμε σύντομα».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων