Εκτός πλέι οφ ΟΦΗ και Τρίκαλα!

Εκτός πλέι οφ ΟΦΗ και Τρίκαλα!

Εκτός πλέι οφ ΟΦΗ και Τρίκαλα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 308 ΦΟΡΕΣ

Οριστικά στη Football League θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα. Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των δύο ομάδων στην πρωτόδικη απόφαση να μην πάρουν άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα -ενώ αντίθετα έκανε δεκτές εκείν

Υπενθυμίζουμε ότι οι ΠΑΕ ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα και Πανθρακικός είχαν καταθέσει εφέσεις κατά της πρωτόδικης απόφασης της επιτροπής. Ετσι, αναδιαμορφώνεται ο χάρτης των πλέι οφ ανόδου της Football League με τις τέσσερις ομάδες που θα πάρουν μέρος να είναι οι Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Πανθρακικός και Βέροια! Οι Βοιωτοί ξεκινούν με 4 βαθμούς, οι Δραμινοί με 2, οι Θράκες με 1 και η ομάδα της Ημαθίας χωρίς βαθμό.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανθραικός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

4.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Τρίκαλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League».

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου