ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Λουίς Μπόα Μόρτε, Δασκαλάκης ο αντί-Σάχα

ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Λουίς Μπόα Μόρτε, Δασκαλάκης ο αντί-Σάχα

ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Λουίς Μπόα Μόρτε, Δασκαλάκης ο αντί-Σάχα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 298 ΦΟΡΕΣ

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ, Λουίς Μπόα Μόρτε προτάθηκε στην ΑΕΚ και η περίπτωση απόκτησής του εξετάζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ και τη διοίκηση της ομάδας. Ο «ελεύθερος» Σήφης Δασκαλάκης πιθανότερος αντικαταστάτης του Λουίς Σάχα σε περίπτωση

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ, Λουίς Μπόα Μόρτε προτάθηκε στην ΑΕΚ και η περίπτωση απόκτησής του εξετάζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ και τη διοίκηση της ομάδας. Ο «ελεύθερος» Σήφης Δασκαλάκης πιθανότερος αντικαταστάτης του Λουίς Σάχα σε περίπτωση που ο Αργεντινός... βγάλει τα «κιτρινόμαυρα».

Ο Αργεντίνος πορτιέρο θεωρείται αυτή την στιγμή ως ο βασικός τερματοφύλακας για την Ένωση, ενώ απολαμβάνει και της απόλυτης εμπιστοσύνης του Μανόλο Χιμένεθ. Ωστόσο, σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της ΑΕΚ μια πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά τον σύλλογο, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σεμπάστιαν Σάχα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Κρητικός πορτιέρε εμφανίζεται ως ο νούμερο ένα στόχος της Ένωσης.

Σχετικά με τον Πορτογάλο, Λουίς Μπόα Μόρτε, στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι έχουν ξεκινήσει έρευνα, προκειμένου να μάθουν όλα τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης του 33χρονου μεσοεπιθετικού. Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», οι ιθύνοντες την Ένωση εμφανίζονται κατ’ αρχήν, θετικοί για την απόκτησή του, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα.

Ωστόσο, ο υποβιβασμός των «σφυριών» από την Premier League, ίσως ανοίξει τον… δρόμο για την αποχώρησή του. Μάλιστα, εκεί έχουν στρέψει την προσοχή τους οι ιθύνοντες την ΑΕΚ, περιμένοντας τις εξελίξεις για να κινηθούν δυναμικά για την απόκτησή του. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως μια μεταγραφή του βεληνεκούς του Λουίς Μπόα Μόρτε, ίσως μπορέσει να… υποστηρίξει ένα «εμπορικό πλάνο».

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης