Μπιν Χαμάμ: «Δεν θα σταματήσω εδώ»

Μπιν Χαμάμ: «Δεν θα σταματήσω εδώ»

Μπιν Χαμάμ: «Δεν θα σταματήσω εδώ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 299 ΦΟΡΕΣ

Αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα του δήλωσε ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ. Ο ʼραβας παράγοντας, το όνομα του οποίου μπλέκεται σε σκάνδαλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, εκτιμά πως κρίθηκε με πολύ αυστηρά κριτήρια και επισήμανε πως θα κάνει τα πάντα για να απο

Αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα του δήλωσε ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ. Ο ʼραβας παράγοντας, το όνομα του οποίου μπλέκεται σε σκάνδαλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, εκτιμά πως κρίθηκε με πολύ αυστηρά κριτήρια και επισήμανε πως θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει πως αδίκως κατηγορήθηκε, καθώς δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να τεθεί εκτός του σώματος της FIFA.

Αναλυτικά η δημόσια τοποθέτηση του Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ:

«Η επιτροπή Δεοντολογίας θεώρησε ελλιπή τα αποδεικτικά στοιχεία που είχε στην κατοχή της για την ενοχή μου αναφορικά με την υπόθεση των δωροδοκιών. Συνήθως, η αμφιβολία δίνεται υπέρ του υπερασπιζόμενου αλλά αντ’ αυτού, αποφασίστηκε να τεθώ σε διαθεσιμότητα».

«Είχα την εντύπωση ότι η επιτροπή Δεοντολογίας ενεργούσε ανεξάρτητα, αλλά όπως φάνηκε, ο γενικός γραμματέας ασκεί επιρροή στις αποφάσεις της. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε η υπόθεση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να το σταματήσω εδώ. Θα διεκδικήσω μέχρι τέλους τα δικαιώματά μου».

Σύμφωνα με το με το πρακτορείο Reuters το πόστο του Μπιν Χαμάμ, στη θέση του προέδρου της ασιατικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αναμένεται να αναλάβει ο αντιπρόεδρος της AFC, Ζανγκ Ζιλόνγκ.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.