Νίκας: "Μέσα στην εβδομάδα ο τεχνικός διευθυντής"

Νίκας: "Μέσα στην εβδομάδα ο τεχνικός διευθυντής"

Νίκας: "Μέσα στην εβδομάδα ο τεχνικός διευθυντής"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 347 ΦΟΡΕΣ

Την επόμενη εβδομάδα θα καταλήξει στον τεχνικό διευθυντή της νέας σεζόν η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Γιώργος Νίκας, εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ. "Εύκολη η παραμονή Φερέιρα", πρόσθεσε.

Την επόμενη εβδομάδα θα καταλήξει στον τεχνικό διευθυντή της νέας σεζόν η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Γιώργος Νίκας, εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ. "Εύκολη η παραμονή Φερέιρα", πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις Νίκα

Συζητήσατε για τεχνικό διευθυντή;
"Υπήρχε μια λίστα δέκα και πλέον ονομάτων περιοριστήκαμε σε λιγότερα και πλέον μέσα στην εβδομάδα θα καταλήξουμε στον τεχνικό διευθυντή".

Θα είναι Έλληνας η ξένος;
"Δεν θέλω να τοποθετηθώ σε αυτό αλλά η απόφαση θα είναι ομόφωνη. Έγινε συζήτηση, υπήρξε προβληματισμός προσπαθούμε να βρούμε τη καλύτερη δυνατή λύση η οποία δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από τον υποψήφιο που θα του γίνει η πρόταση".

Έχετε απορρίψει κάποια από τα ονόματα που γράφονται καθημερινά;
"Δεν θα ήθελα να μπω σε ονοματολογία".

Αν έρθει ξένος τεχνικός διευθυντής ο γενικός αρχηγός θα είναι ξένος;
"Όχι χρέη γενικού αρχηγού θα αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής".

Μιλήστε μας για τη παραμονή του προπονητή;
"Δεν ήθελε και πολύ κουβέντα, ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για εμάς. Υπάρχει πολύ αρμονική συνεργασία με τον προπονητή και τη διοίκηση, νομίζω και με τους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα πρόσωπο που ενώνει την όλη κατάσταση και θα βοηθήσει πολύ στον επόμενο χρόνο".

Είστε αισιόδοξος ότι θα βοηθήσουν οι μέτοχοι;
"Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει, θα κάνει πρωταθλητισμό, θα κάνει αυτά που έκανε και τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να βελτιωθεί αυτή η λαοτραγωδία που λέγεται Σούπερ Λιγκ και να έχουμε του χρόνου ένα καλύτερο πρωτάθλημα γενικότερα. Διότι αν το πρωτάθλημα φέτος είχε παιχτεί επί ίσοις όροις δεν ξέρω αν στο φινάλε θα το παίρναμε αλλά τουλάχιστον θα ήμασταν σε θέση να το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Μην τα ξεχνάμε αυτά. Φέτος πρέπει να γίνει μια καινούρια αρχή".

Για τις μεταγραφές έχουμε κάποιο νέο;
"Αν είχαμε κάτι επίσημο θα ήταν και ανακοινώσιμο. Υπάρχουν προτάσεις προς εμάς αλλά και δικές μας προς άλλους συλλόγους. Δεν υπάρχει περίπτωση να αδυνατίσει το ρόστερ. Τόσο αριθμητικά όσο και σε δυναμικότητα. Πως θα κάνουμε πρωταθλητισμό άμα αδυνατίσουμε το ρόστερ;"

Που θα γίνει η προετοιμασία;
"Στο Κιτσμπούελ. Μπορεί να έχουν απαξιωθεί κάποια πράγματα αλλά ο Παναθηναϊκός λειτουργεί. Υπάρχουν "short list" με παίκτες για κάθε θέση και γενικά δουλεύουμε και λειτουργούμε".

Το πετυχημένο μοντέλο της διοικούσας επιτροπής θα συνεχιστεί;
"Πετυχημένο ή αποτυχημένο δεν θα το πω εγώ αυτό το καράβι όμως πρέπει να τερματίζει πρώτο. Προσπαθούμε όλοι και εγώ να αφιερώνουμε το μέγιστο δυνατό χρόνο για τον Παναθηναϊκό"

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.