Τεχνικός σύμβουλος και διευθυντής ακαδημιών ο Γιάννης Σαμαράς

Τεχνικός σύμβουλος και διευθυντής ακαδημιών ο Γιάννης Σαμαράς

Τεχνικός σύμβουλος και διευθυντής ακαδημιών ο Γιάννης Σαμαράς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 334 ΦΟΡΕΣ

Ένα σίριαλ λιγότερο για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με αναμενόμενο τέλος. Ο Γιάννης Σαμαράς αναλαμβάνει τύποις το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, αν και επίσημα ο τίτλος του θα είναι «τεχνικός σύμβουλος». Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς διατηρεί και το πόστο του διε

Ένα σίριαλ λιγότερο για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με αναμενόμενο τέλος. Ο Γιάννης Σαμαράς αναλαμβάνει τύποις το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, αν και επίσημα ο τίτλος του θα είναι «τεχνικός σύμβουλος». Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς διατηρεί και το πόστο του διευθυντή των ακαδημιών.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα το πρωί της Πέμπτης. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος γνώρισε από την αρχή, πως ο υπεύθυνος των ακαδημιών ήταν αρνητικός στο να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και για αυτό σκέφτηκε αυτό το ρόλο, προκειμένου να καταφέρει να τον πείσει να απαντήσει θετικά. Κάτι που τελικά κατάφερε. Με βάση τα ως τώρα δεδομένα, ο ρόλος του θα είναι βοηθητικός σε αυτόν του Δημήτρη Γόντικα και του Ζεσουάλδο Φερέιρα, θα πραγματοποιεί αυτός τις πρώτες επαφές με μεταγραφικούς στόχους και στη συνέχεια θα αναλαμβάνει ο προεδρεύων αντιπρόεδρος.

Αυτό που αναμένεται είναι, τις επόμενες ώρες, η οριστική απάντηση του Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος δείχνει θετικός, αλλά και να ξεκαθαριστούν οι ακριβείς αρμοδιότητες που θα έχει. Επίσης, ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει η περίπτωσή του θα φανεί και αν οι «πράσινοι», τελικά, προχωρήσουν και σε τοποθέτηση γενικού αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον Κώστα Μαυρίδη να είναι, σε αυτή την περίπτωση, ο βασικός υποψήφιος.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.