Προπηλακισμός του βουλευτή Αλ. Αθανασιάδη

Προπηλακισμός του βουλευτή Αλ. Αθανασιάδη

Προπηλακισμός του βουλευτή Αλ. Αθανασιάδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 220 ΦΟΡΕΣ

Τον βουλευτή Κοζάνης Αλ. Αθανασιάδη, προπηλάκισαν διαδηλωτές την ώρα που κατευθυνόταν προς το ξενοδοχείο του, χωρίς συνοδεία. Εκεί τον αναγνώρισαν κάποιοι διαδηλωτές, τον έβρισαν, του πέταξαν νερά και καφέδες και κάποιοι τον χτύπησαν- όπως κατήγγειλε- στο

Τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, Αλέξανδρο Αθανασιάδη, προπηλάκισαν διαδηλωτές την ώρα που αποχωρούσε από τη Βουλή. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο βουλευτής απομακρύνθηκε από την περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στο Mega, δέχθηκε επίθεση στην οδό Βουκουρεστίου από πλήθος διαδηλωτών την ώρα που κατευθυνόταν προς το ξενοδοχείο του, χωρίς συνοδεία. Εκεί τον αναγνώρισαν κάποιοι διαδηλωτές, τον έβρισαν, του πέταξαν νερά και καφέδες και κάποιοι τον χτύπησαν- όπως κατήγγειλε- στον αυχένα και την πλάτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αθανασιάδης υπερψήφισε τελικά το Μεσοπρόθεσμο, μολονότι μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχε ξεκαθαρίσει τη στάση του. Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, όταν κλήθηκε να ψηφίσει, αντί να απαντήσει- όπως όλοι- με ένα "ναι" ή με ένα "όχι", εκφώνησε μία μίνι ομιλία, λέγοντας ότι αντέδρασε εξ αρχής με αιχμή τα θέματα της ενέργειας και των υδάτινων πόρων, ωστόσο "μετά την ομιλία του πρωθυπουργού και τις δεσμεύσεις του υπουργού Οικονομικών και επειδή αντιλαμβάνονται το κρίσιμο της απόφασης ψηφίζω ναι".

Νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, ζήτησε από την κυβέρνηση να δεσμευτεί με την τρόικα να πουληθεί τα επόμενα 5 χρόνια, "αλλά να συμφωνήσουμε στη Βουλή το πότε και το πως θα γίνει αυτό. Ανάλογη δήλωση έκανε, όταν κλήθηκε να ψηφίσει, και ο βουλευτής Βασίλης Γιουματζίδης.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Αθανασιάδης γνωστοποίησε ότι την απόφαση την έλαβε σήμερα.


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά