Υπογράφει και ανακοινώνεται την Παρασκευή ο Δασκαλάκης

Υπογράφει και ανακοινώνεται την Παρασκευή ο Δασκαλάκης

Υπογράφει και ανακοινώνεται την Παρασκευή ο Δασκαλάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 329 ΦΟΡΕΣ

Ακόμη ένα μεταγραφικό μέτωπο του Ολυμπιακού κλείνει την Παρασκευή με την απόκτηση του Σήφη Δασκαλάκη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρολεύκους" και στην συνέχεια αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως. Θέμα η

Ακόμη ένα μεταγραφικό μέτωπο του Ολυμπιακού κλείνει την Παρασκευή με την απόκτηση του Σήφη Δασκαλάκη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρολεύκους" και στην συνέχεια αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως. Σήμερα (30/06), ο 29χρονος τερματοφύλακας υποβλήθηκε στις ιατρικές εξετάσεις, ενώ ακολούθως βρέθηκε στου Ρέντη, όπου πέρασε από εργομετρικά. Ο πρώην τερματοφύλακας του Εργοτέλη αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή στα γραφεία του Ολυμπιακού για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο κι έτσι να κλείσει και η θέση Νο «1» για τους πρωταθλητές με τη νέα τριάδα ν' αποτελείται από τους Κοστάντσο, Δασκαλάκη και Μέγιερι.

Κατά τ' άλλα, θέμα ημερών είναι -όπως όλα δείχνουν- και η απόκτηση του Κάρλος Σάντσες. Όπως σας έχει ενημερώσει το Nooz τις διαπραγματεύσεις χειρίζεται πλέον ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως είχε συμβεί και στις περιπτώσεις των Μιραλάς και Κοστάντσο. Η γαλλική ομάδα αξιώνει τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός δε φέρεται διατεθειμένος να ανέβει πάνω από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ήδη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση της γαλλικής ομάδας. Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν στην υπόθεση του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει νέα επαφή με τη διοίκηση της ʼιντραχτ Φρανκφούρτης προκειμένου να κλείσει η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Η γερμανική ομάδα φέρεται να αξιώνει περίπου 800 χιλιάδες ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ οι ετήσιες οικονομικές αξιώσεις του ποδοσφαιριστή φτάνουν τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης