Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού ο Δασκαλάκης

Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού ο Δασκαλάκης

Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού ο Δασκαλάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 419 ΦΟΡΕΣ

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι ο Σήφης Δασκαλάκης, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το απόγευμα συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρωταθλητή Ελλάδας για τα επόμενα 2+1 χρόνια, συνθέτοντας μαζί με τον Φράνκο Κοστάνσο και τον Μπαλάς Μέγκιερι την τριάδα

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι ο Σήφης Δασκαλάκης, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το απόγευμα συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρωταθλητή Ελλάδας για τα επόμενα 2+1 χρόνια, συνθέτοντας μαζί με τον Φράνκο Κοστάνσο και τον Μπαλάς Μέγκιερι την τριάδα των γκολκίπερ.

Ο 29χρονος Κρητικός τερματοφύλακας, έπειτα από πορεία εννέα ετών σε ΟΦΗ και Εργοτέλης αντίστοιχα, κάνει το μεγάλο βήμα και έρχεται στο λιμάνι του Πειραιά για τον Ολυμπιακό.

Ο Δασκαλάκης, συνοδευόμενος από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, βρέθηκε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και έβαλε την υπογραφή του, αποτελώντας και τυπικά μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας

Ο νεοαποκτηθείς πορτιέρε των Πειραιωτών, ευχαρίστησε τον κ. Βρέντζο και ζήτησε να μεταφέρει τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη του.

Αμέσως αναχώρησε για το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", μεταβαίνει στο Ηράκλειο και επιστρέφει το πρωί της Δευτέρας για να παρουσιαστεί το μεσημέρι (15.00) στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον Χαβίτο. Αμφότεροι στην συνέχεια θα πάνε στου Ρέντη για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Πειραιά στις 18:00.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”