Σακελλαρίου: Ο Μπόλονι δεν έχει παιδιά και αποπαίδια

Σακελλαρίου: Ο Μπόλονι δεν έχει παιδιά και αποπαίδια

Σακελλαρίου: Ο Μπόλονι δεν έχει παιδιά και αποπαίδια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 232 ΦΟΡΕΣ

Τη γεύση που του αφήνει ως τώρα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, η συνεργασία με τον καινούργιο προπονητή, για τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους δικούς του, μίλησε σήμερα στο Αρνεμ, όπου μοντάρεται ο "Δικέφαλος", ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

Τη γεύση που του αφήνει ως τώρα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, η συνεργασία με τον καινούργιο προπονητή, για τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους δικούς του, μίλησε σήμερα στο Αρνεμ, όπου μοντάρεται ο "Δικέφαλος", ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

«Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να δουλέψω με έναν προπονητή, όπως είναι ο κ. Μπόλονι. Επίσης, είμαι χαρούμενος γιατί δουλεύουμε παραπάνω από όσο έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Αυτό είναι καλό γιατί θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε σαν άτομα και φυσικά σαν ομάδα», είπε αρχικά ο ακραίος αμυντικός των "ασπρόμαυρων" και συνέχισε σχολιάζοντας για τον Λάζλο Μπόλονι: «Προσπαθεί να βάλει μαζί νέους και έμπειρους και να φτιάξει ένα νέο κορμό, θέλοντας, παράλληλα, να είναι δίκαιος. Μας δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν έχει παιδιά και αποπαίδια και αυτό είναι που πρέπει να συμβαίνει».

Είπε ακόμη:

Για την περσινή χρονιά και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Το όλο πράγμα μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση, γιατί ξεκίνησα αγωνιζόμενος σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά ο χρόνος συμμετοχής μου περιορίστηκε. Σαφώς και έχει ευθύνη και ο παίκτης όταν δεν παίζει, όταν όμως δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, τότε η ευθύνη πηγαίνει περισσότερο αλλού. Θέλω να ξεχάσω όσα έγιναν και να ρίξω έμφαση σε αυτά που είναι μπροστά μου. Είναι μεγάλη εμπειρία να αγωνίζομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Γνωρίζω ποιες είναι οι τεράστιες απαιτήσεις αυτού του συλλόγου. Συμφωνώ ότι είναι σα να πέφτω με αλεξίπτωτο ερχόμενος από τον Πανθρακικό στον ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα αλλαγές, είτε πηγαίνοντας σε μεγαλύτερο, είτε σε κατώτερο επίπεδο. Πρέπει πάντα να δείχνεις την αξία σου».

Για τον ανταγωνισμό για τη θέση του αριστερού μπακ: «Όταν ήρθα στην ομάδα ήξερα ότι βασικός είναι ο Λίνο, ότι εγώ θα ήμουν μπακ απ και θα περίμενα την ευκαιρία μου, όπως και άλλοι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σ' αυτή τη θέση. Όλοι κυνηγάμε την ευκαιρία».

Για τη συνεργασία με τον Λίνο: «Είναι άποψη, δεν έχει κανένα κόμπλεξ σαν παίκτης ο Λίνο και προσπαθεί να βοηθήσει και μένα και τους άλλους παίκτες».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δώσουμε αγώνες για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και το μυαλό μας είναι εκεί. Φυσικά θέλουμε να μπούμε όσο το δυνατό καλύτερα στο πρωτάθλημα. Πάντως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, κάθε παίκτης αντιμετωπίζει κάθε ματς που έρχεται ξεχωριστά. Βλέπει αυτό που έχει μπροστά του».

Για τον Ρομπέρ: «Είναι γρήγορος παίκτης, με δυνατό αριστερό πόδι, πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα ανταπεξέλθει. Για μένα είναι κακεντρέχεια να κατηγορείται επειδή ήρθε από τον Πανθρακικό στον ΠΑΟΚ. Αν δει κανείς όλη την πορεία στην καριέρα του θα διαπιστώσει ότι αγωνίστηκε σε πολύ καλές ομάδες».

Διαβάστε ακόμη

Άκαρπη η πρώτη Γ.Σ. του Αστέρα Παστίδας

Έξι μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο “8o Asteriks Open” της Σερβίας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Στον Σταυρό Καλυθιών ο Άκης Γεωργίου

Η Ελπίδα Πεταλούδων κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανδρών στο μπάσκετ!

Στον Σαρωνικό και πάλι ο Δελαπόρτας

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Με Γιάννη Αρχοντούλη ο Άρης Αρχαγγέλου

Στην 4η θέση οι Εφοριακοί Δωδεκανήσου στο Πανελλήνιο 5x5

«Ζωντανός» ο Φοίβος Κρεμαστής