Intracom:Πιστοποίηση Mικροκυματικής Λύσης OmniBAS

Intracom:Πιστοποίηση Mικροκυματικής Λύσης OmniBAS

Intracom:Πιστοποίηση Mικροκυματικής Λύσης OmniBAS

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 268 ΦΟΡΕΣ

Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε την πιστοποίηση της πλατφόρμας μικροκυματικών συστημάτων υψηλής χωρητικότητας τεχνολογίας Ethernet, OmniBAS, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του Metro Ethernet Forum (MEF) μέσα από μια εκτεταμένη σε

Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε την πιστοποίηση της πλατφόρμας μικροκυματικών συστημάτων υψηλής χωρητικότητας τεχνολογίας Ethernet, OmniBAS, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του Metro Ethernet Forum (MEF) μέσα από μια εκτεταμένη σειρά δοκιμών.

Ειδικότερα, τα προγράμματα πιστοποίησης του MEF έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν την ανάπτυξη των υπηρεσιών Carrier Ethernet σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας στους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών ότι ο εξοπλισμός που προμηθεύονται ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις υπηρεσιών Carrier Ethernet.

Οι δοκιμές έγιναν από την Iometrix, το επίσημο εργαστήριο του MEF, το οποίο δεσμεύεται να παρέχει αναγνωρισμένη και αξιόπιστη πιστοποίηση για Carrier Ethernet παγκοσμίως. Η πλατφόρμα επόμενης γενιάς μικροκυματικών συστημάτων OmniBAS υποβλήθηκε με επιτυχία σε σειρά εκτενών δοκιμών που πιστοποιούν ότι η λύση μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες Ethernet. Πλέον, η λύση OmniBAS είναι πλήρως πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα MEF 9 και MEF 14.

Ο κ. Bob Mandeville Πρόεδρος της Iometrix, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η πλατφόρμα OmniBAS της Intracom Telecom είναι πλήρως πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα MEF 9 και MEF 14. Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει τις δυνατότητες της πλατφόρμας για παροχή υπηρεσιών Carrier Ethernet EPL, EVPL και E-LAN μέσω μικροκυμάτων".

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10