Παπάζογλου: Αποφασισμένος να πετύχω

Παπάζογλου: Αποφασισμένος να πετύχω

Παπάζογλου: Αποφασισμένος να πετύχω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Την αποφασιστικότητά του να πετύχει στον ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στο Αρνεμ, ο Θανάσης Παπάζογλου.

Την αποφασιστικότητά του να πετύχει στον ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στο Αρνεμ, ο Θανάσης Παπάζογλου. «Είμαι αποφασισμένος να πετύχω. Με το τέλος της περιόδου δούλεψα με τον γυμναστή της ομάδας, τον κ. Καρύδα, και προσπάθησα να βελτιώσω κάποια πράγματα σε ταχύτητα και τελειώματα. Προσφέρθηκε να με βοηθήσει και δουλέψαμε μαζί», επισήμανε χαρακτηριστικά ο νεαρός επιθετικός.

Για την ως τώρα προετοιμασία σχολίασε: «Υπάρχει μεγάλη κούραση, θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κούραση. Είναι αρχή ακόμη. Προσπαθούμε, κυρίως, να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θέλει ο προπονητής. Πιστεύω στο τελευταίο φιλικό να κερδίσουμε, γιατί θέλουμε και τις νίκες».

Για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του τόνισε: «Είμαστε σε προετοιμασία τώρα και οι παίκτες είναι επιβαρυμένοι. Θα ακολουθήσει ένα στάδιο αποφόρτισης και νομίζω θα αλλάξει η εικόνα μας προς το καλύτερο».

Σε προσωπικό επίπεδο είπε: «Από την αρχή είπα ότι ήθελα να με δει ο προπονητής και να πάρει αυτός τις αποφάσεις. Αγωνίστηκα σε δύο φιλικά, έδωσα ό,τι περισσότερο μπορούσα και τώρα τον λόγο έχει ο προπονητής. Ως δανεικός πέρυσι έπαιξα "γεμάτα" ενενηντάλεπτα και αυτό δε νομίζω ότι θα γινόταν στον ΠΑΟΚ. Κέρδισα εμπειρίες και αυτό ήταν πολύ θετικό. Όλοι δίνουμε εξετάσεις, κανείς δεν είναι σίγουρος στην ομάδα, έτσι είναι και η δική μου περίπτωση στον ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για το ότι η ομάδα αναζητά επιθετικό, απάντησε: «Δε μου λέει κάτι αυτό. Λογικό είναι να ψάχνει».

Για το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Εχει τους παίκτες η ομάδα για να παίξει επιθετικά και να κρατάνε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Ολοι, όμως, ξέρουμε ότι τόσα χρόνια η ομάδα στηριζόταν στην άμυνά της. Ποτέ δεν είχε τον παίκτη να βάλει 15 γκολ. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”