Μπάσκετ-ΟΣΦΠ: Προς παραμονή ο Πελεκάνος

Μπάσκετ-ΟΣΦΠ: Προς παραμονή ο Πελεκάνος

Μπάσκετ-ΟΣΦΠ: Προς παραμονή ο Πελεκάνος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 301 ΦΟΡΕΣ

Ο Ολυμπιακός έδειξε στον Μιχάλη Πελεκάνο ότι θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα ανεβάζοντας την οικονομική προσφορά που του είχε καταθέσει. Μπάσιμο της Σπάρτακ Μόσχας και για Γλυνιαδάκη. Δικαίωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στη διαμάχη της με τον Λόρενς Ρόμπερτς.

Από τις 100.000 στις 150.000 ευρώ ανέβασε την οικονομική προσφορά του στον Μιχάλη Πελεκάνο ο Ολυμπιακός. Σημαντική βέβαια μείωση εν συγκρίσει με το συμβόλαιο που διατηρούσε με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι φέτος ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ, μεγάλο μέρος του οποίου δεν του έχει καταβληθεί ακόμη.

Ο Πελεκάνος απέρριψε καλύτερη οικονομική πρόταση της Μοντεγκρανάρο του πρώην τεχνικού του ʼρη Σαρόν Ντρούκερ, ο οποίος και πέρυσι ήθελε να τον θέσει υπό τις οδηγίες του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, εφόσον τον έδιναν δανεικό οι «ερυθρόλευκοι» (μέρος του συμβολαίου του θα κάλυπτε ο ʼρης).

Το κίνητρο της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην απόφασή του, καθώς και το γεγονός πως έχει προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες. Σημαντικές θα είναι οι επόμενες ημέρες ως προς την έκβαση της παραμονής ή όχι του Πελεκάνου στο λιμάνι.

Την ίδια ώρα, μετά την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης έχει ρίξει δίχτυα στην ελληνική αγορά για έναν ακόμη παίκτη, τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του Μαυροκεφαλίδη στον Ολυμπιακό, Ανδρέα Γλυνιαδάκη. Ο Γιούρι Ζνοβτς θέλει να προσθέσει τον διεθνή Χανιώτη σέντερ στην φροντ λάιν της ομάδας του. Με δεδομένη την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και την πρόθεση του Ολυμπιακού να κάνει μειωμένη οικονομική πρόταση στον Γλυνιαδάκη εν συγκρίσει με τα προηγούμενα έτη, οι πιθανότητες να επιλέξει το εξωτερικό ένας ακόμη Έλληνας είναι υψηλές.

Τέλος, απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού έβγαλε η FIBA στην υπόθεση διεκδίκησης χρημάτων από τον Λόρενς Ρόμπερτς. Ο Αμερικανός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2007 από τους «ερυθρόλευκους» και μετά από τρεις μήνες (4/7-1/10/2007) λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά. Ο Ρόμπερτς κατέθεσε προσφυγή ζητώντας 2.740.000 δολάρια, αλλά η FIBA δικαίωσε τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου