B' Eθνική-Πλέι οφ: Προβάδισμα ανόδου για ΟΦΗ

B' Eθνική-Πλέι οφ: Προβάδισμα ανόδου για ΟΦΗ

B' Eθνική-Πλέι οφ: Προβάδισμα ανόδου για ΟΦΗ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 273 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλο βήμα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγόρια έκανε ο ΟΦΗ! Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου νίκησε με γκολ του Κάλαϊτζιτς 1-0 τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Β' Εθνικής και έφτασε τους εφτά βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Δόξα Δράμας που

Μεγάλο βήμα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγόρια έκανε ο ΟΦΗ! Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν έδειξε επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία, νίκησε με γκολ του Κάλαϊτζιτς 1-0 τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα των play-offs της Football League και έφτασε τους εφτά βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Δόξα Δράμας που επικράτησε με το ίδιο σκορ του Διαγόρα στο άλλο ματς της ημέρας.

Σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση άνοδος στη Σούπερ Λίγκα πήρε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, επικράτησαν 1-0 του Λεβαδειακού. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 30ο λεπτό με πέναλτι του Κάλαϊτζιτς. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στη φάση του πέναλτι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ψωμά (ανέτρεψε τον Καμπάνταη) με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 49` όμως το βολέ του Πόποβιτς έξω από την περιοχή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βεζυρίδη. Η ομάδα του Αναστόπουλου, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπουλούτ στο 80` με απευθείας κόκκινη, αποτέλεσμα της σύρραξης που δημιουργήθηκε μεταξύ των παικτών, λόγω κροτίδας που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και από την οποία φάνηκε να τραυματίζεται ο Καμπάνταης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Πόποβιτς, Ντιμπαλά, Τριποτσέρης, Ψωμάς, Βασιλείου (46' Ναπολεόνι), Μαχαίρας, Ταραλίδης (32' Λισγάρας), Μπεγκόνια (69' Ζουρούδης).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Bεζυρίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ρόβας (73' Ρούσεφ), Ζορμπάς (73' Κατσικογιάννης), Παπουλής (91` Ζαχαράκης), Καμπάνταης.

Στο «κόλπο» της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, μπήκε η Δόξα Δράμας. Οι «μαυραετοί» σε αγώνα, που έγινε στο γήπεδο της Φυλής, επικράτησαν 1-0 του Διαγόρα και πλέον «σκαρφάλωσαν» στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΟΦΗ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Νίκος Τσιμπλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 73ο λεπτό. Ο αγώνας άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση, αφού ο τυπικά γηπεδούχος Διαγόρας δεν κατέβαλε την ώρα που έπρεπε τα χρήματα στους διαιτητές. Αφού έγιναν οι σχετικές διαβουλεύσεις ο διαιτητής Λαμπρόπουλος σφύριξε την έναρξη.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μιχάλης Τσιβρινής): Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Μαριεττάκης, Σκόνδρας, Πουλόπουλος, Φράγκος, Χατζηκοσμάς (80' Χατζηπέτρος), Τομάζος (33' λ.τ Κενενούνης), Μπαούρης, Αυγενικού, Καρπεθάκης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Βέρτζος, Καρακώστας, Ρ. Τσιμπλίδης, Χλωρός, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Κουπρόγλου (73' Τρελλόπουλος), Ρούτσης, Ν. Τσιμπλίδης.

Η βαθμολογία

ΟΦΗ 7 (1)
Δόξα Δράμας 4 (1)
Λεβαδε8ιακός 2 (1)
Διαγόρας 0 (1)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (24/7)

Διαγόρας Ρόδου-Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας-ΟΦΗ

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου