ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: "Είναι γιορτή, ελάτε στο Πανθεσσαλικό" (video)

ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: "Είναι γιορτή, ελάτε στο Πανθεσσαλικό" (video)

ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: "Είναι γιορτή, ελάτε στο Πανθεσσαλικό" (video)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 320 ΦΟΡΕΣ

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το Πανθεσσαλικό στη ρεβάνς με τη Ντιφερντάνζ έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (video).

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το Πανθεσσαλικό στη ρεβάνς με τη Ντιφερντάνζ έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ της Μαγνησίας μάλιστα γνωστοποίησε πως η τιμή εισόδου θα είναι για όλους 10 ευρώ, ενώ γυναίκες και παιδιά (μέχρι δέκα ετών) θα μπορούν να μπουν ελεύθερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Την Πέμπτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε μία γιορτή για τον Ολυμπιακό Βόλου και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, με γενική είσοδο 10 ευρώ και ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για γυναίκες και παιδιά έως 10 ετών για να έχουν όλοι τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – NTΙΦΕΡΝΤΑΝΖ, που θα διεξαχθεί, μεθαύριο, Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011 στις 21:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο λειτουργούν από σήμερα καθημερινά με συνεχόμενο ωράριο (9.00-21.00) και τα γραφεία της ΠΑΕ στο κέντρο του Βόλου (Π. Μελά 3 με Ιάσονος) επίσης με συνεχόμενο ωράριο 10.00-20.00, για τη διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης.

Υπενθυμίζουμε ξανά όλα τα σημεία προπώλησης:

• ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 39290 συνεχόμενο ωράριο (από 10.00 έως 20.00),
• ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος, τηλ: 24210 34507 συνεχόμενο ωράριο (από 9:00 π.μ., έως 21:00.)

Και από τα εξής σημεία:

• ΤΟΡΗΣ – ΧΑΤΖΗ ΕΠΕ, Καψάλη 9, 2421063421,
• SUGAR CAFE, Ιωλκού 1 – Αργοναυτών, 2421097338,
• LIBERTA CAFE, Πλατεία Ελευθερίας
• MALIBU CAFE, Λεμάν 14 Αλυκές Βόλου
• Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos.

Την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 16:00 για την προπώληση των εισιτηρίων.

Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει όλους τους κατόχους διαρκείας να προσέλθουν στα γραφεία της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώστε να παραλάβουν εγκαίρως τις κάρτες τους (όσοι δεν τις έχουν παραλάβει ακόμη) έτσι ώστε να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα της Πέμπτης".

"Απόβαση" στο Γουδί οι Βολιώτες

Αύριο εκδικάζεται από την επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση των ερυθρολεύκων της Μαγνησίας κατά της απόφασης υποβιβασμού της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague.

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδί αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 1000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου για να στηρίξουν την ομάδα τους και να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη πρωτόδικη απόφαση.

Ο αριθμός των οπαδών που κλείνουν θέση στα πούλμαν που ναυλώνει το ΚΤΕΛ Μαγνησίας με προορισμό τα γραφεία της ΕΠΟ, ολοένα και αυξάνεται.

Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 05.00 το πρωί της Τετάρτης από το Δημαρχείο του Βόλου.



ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!