Και οι Δανοί τον… χαβά τους (video)

Και οι Δανοί τον… χαβά τους (video)

Και οι Δανοί τον… χαβά τους (video)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 410 ΦΟΡΕΣ

Την τιμητική της είχε η Δανία στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Μετά το σπουδαίο διπλό της Οντένσε στο ΟΑΚΑ με 4-2 επί του Παναθηναϊκού και η Κοπεγχάγη πήρε την πρόκριση στα play-off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς επικράτησε

Την τιμητική της είχε η Δανία στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Μετά το σπουδαίο διπλό της Οντένσε στο ΟΑΚΑ με 4-2 επί του Παναθηναϊκού και η Κοπεγχάγη πήρε την πρόκριση στα play-off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς επικράτησε με 2-0 της Σάμροκ Ρόβερς στο "Τάλατ Στάντιουμ" της Ιρλανδίας.

Ο παλιός μας γνώριμος από το «τριφύλλι» Νταμ Εντόι, άνοιξε το σκορ στο 42’ για την Κοπεγχάγη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ο Μπολάνος στο 73’που σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Ρόλαντ Νίλσον.

Στην άλλη αναμέτρηση της Τρίτης (2/8) η Μπάτε Μπόρισοφ, επικράτησε στο «Χαράντσκι» της Λευκορωσίας 3-1 της Εκράνας από τη Λιθουανία και πέρασε στην επόμενη φάση σε συνδυασμό με το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης. Ροντιόνοφ (18’), Ρέναν (35’) και Γκορντέιτσουν (89’) οι σκόρερ για τους νικητές, ενώ για τους φιλοξενούμενους, ισοφάρισε προσωρινά ο Βέλιτσκα.



ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.