Ανατριχιαστική υπόθεση ομαδικού βιασμού ανήλικης

Ανατριχιαστική υπόθεση ομαδικού βιασμού ανήλικης

Ανατριχιαστική υπόθεση ομαδικού βιασμού ανήλικης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 328 ΦΟΡΕΣ

Ανατριχιαστική υπόθεση ομαδικού βιασμού ανήλικης στο Ηράκλειο. Η 16χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από 15 άτομα, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ο 26χρονος που φέρεται να της χορήγησε τα ναρκωτικά προσήχθη αλλά δεν συνελήφθη καθώς είχε π

Ανατριχιαστική υπόθεση ομαδικού βιασμού ανήλικης στο Ηράκλειο. Η 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από 15 άτομα, ενώ εκείνη βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με καταγγελία του κοριτσιού, το οποίο δηλώνει χρήστης ναρκωτικών ουσιών, το βράδυ του Σαββάτου στις Βασιλιές Ηρακλείου, ένας 26χρονος, με τον οποίο διατηρούσε κατά το παρελθόν προσωπική σχέση, της χορήγησε ενδοφλέβια δόση ηρωίνης και έπειτα, εκμεταλλευόμενος ότι η ανήλικη βρισκόταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού και χωρίς δυνατότητα αντίδρασης, την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ακολούθως, ο 26χρονος σύμφωνα με την καταγγελία, που ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, μετέφερε την ανήλικη σε τρία σπίτια, σε δυο διαφορετικές περιοχές του Ηρακλείου, όπου αφού παρέμειναν για διαφορετικά χρονικά διαστήματα, διέθεσαν σε αυτήν ναρκωτικές ουσίες.

Οι παραπάνω, που εκτιμάται ότι ήταν δεκαπέντε άτομα, αφού καταχράστηκαν την ανικανότητα προβολής αντίστασης από την ανήλικη τη βίασαν ομαδικά. Η 16χρονη κοπέλα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα όσα υποστηρίζει, ενώ ο 26χρονος προσήχθη στο Τμήμα, χωρίς να συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Η Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Φωτογραφία Αρχείου

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά