Πελεκάνος: "Ήταν αυτό που ήθελα" (video)

Πελεκάνος: "Ήταν αυτό που ήθελα" (video)

Πελεκάνος: "Ήταν αυτό που ήθελα" (video)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 219 ΦΟΡΕΣ

Την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό εκπλήρωσε ο Μιχάλης Πελεκάνος, όπως τόνισε σε δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου για ακόμη 1 σεζόν (video).

Την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό εκπλήρωσε ο Μιχάλης Πελεκάνος, όπως τόνισε σε δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου για ακόμη 1 σεζόν.

Ο διεθνής άσος θα φορέσει για ακόμη 1 χρονιά την ερυθρόλευκη φανέλα, δεχόμενος μεγάλη μείωση των αποδοχών, εν συγκρίσει με το προηγούμενο συμβόλαιό του, λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων στην Ελλάδα.

"Ήταν αυτό που ήθελα", δήλωσε ο Πελεκάνος που ευελπιστεί πως φέτος θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής εν συγκρίσει με πέρυσι.

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος γιατί έγινε αυτό που ήθελα", σχολίασε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ και συμπλήρωσε: "Θα είμαι για τρίτο χρόνο στην ομάδα και θέλω αυτή τη φορά να βοηθήσω πολύ στο να πετύχει τους στόχους της και οι στόχοι του Ολυμπιακού δεν αλλάζουν ανεξάρτητα με τις αλλαγές που έχουν γίνει".

Ο 30χρονος πλέον γκαρντ θα έχει αρκετούς νέους συμπαίκτες: "Για τα παιδιά που ήρθαν δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Έμαθα όμως ότι πρόκειται για παίκτες που βάζουν την ομάδα πάνω από το 'εγώ' και που έχουν μάθει στα δύσκολα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα βρούμε τη χημεία μας ως ομάδα και είναι σημαντικό ότι με το ξεκίνημα της προετοιμασίας οι περισσότεροι παίκτες θα είμαστε μαζί. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα για μια δουλειά όμως που έχει μείνει στη μέση και πρέπει να ολοκληρωθεί".

Who is Who

Μιχάλης Πελεκάνος
Hμ. Γεν.: 25/5/1981
Τοπ. Γεν.: Αθήνα
Θέση: Γκαρντ
Ύψος: 1.98
Πρ. Ομάδες: Περιστέρι, ΑΕΚ, Ρεάλ, Μαρούσι
Διακρίσεις: Κυπελλούχος Ελλάδας το 2011 (Ολυμπιακός)



ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων