ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: "Ντροπή σας"

ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: "Ντροπή σας"

ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: "Ντροπή σας"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

"Χειμαρρώδης" ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου εναντίων εκείνων που προσπαθούν να επωφεληθούν από τον υποβιβασμό της ομάδας στην τέταρτη εθνική κατηγορία και να "κλέψουν" τους παίκτες του συλλόγου. Μπρέσκα: "Φεύγω αν έχω πρόταση".

"Χειμαρρώδης" ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου εναντίων εκείνων που προσπαθούν να επωφεληθούν από τον υποβιβασμό της ομάδας στην τέταρτη εθνική κατηγορία και να "κλέψουν" τους παίκτες του συλλόγου.

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η θεσσαλική ΠΑΕ, ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν είναι το "εύκολο θύμα" και πως όσοι προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την απόφαση της ΕΕΑ και τον υποβιβασμό θα έπρεπε να ντρέπονται:

Η ανακοίνωση

"Είναι πράγματι λυπηρό, όταν μία ομάδα παλεύει να βρει το δίκιο της με όλα τα θεμιτά και νόμιμα ένδικα μέσα, κάποιοι μάνατζερ και κάποιες ομάδες να προσπαθούν να «κλέψουν» τους παίκτες της.

Όλοι αυτοί θα θεωρούνται πάντα εχθροί της μεγάλης και περήφανης ερυθρόλευκης οικογένειάς μας για τη λυσσαλέα τους προσπάθεια να «ΑΡΠΑΞΟΥΝ» ό, τι και όπως μπορούν. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Αν νομίζετε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το εύκολο θύμα, γελιέστε! Κάτω τα χέρια από τους παίκτες μας, που αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας μας".

Μπρέσκα: "Φεύγω αν έχω πρόταση"

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου αν του κατατεθεί πρόταση από άλλη ομάδα γνωστοποίησε ο Μάριο Μπρέσκα.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός μίλησε στον Τύπο της χώρας του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα denniksport.sk, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Βόλου έπειτα από την απόφαση της ΕΕΑ να υποβιβάσει την ομάδα στη Δ’ Εθνική.

Ο Μπρέσκα αποκάλυψε πως κάποιοι συμπαίκτες του έχουν ήδη συμφωνήσει με άλλες ομάδες και πρόσθεσε πως κι αυτός θα αποχωρήσει αν βρεθεί άλλη ομάδα.

"Η κατάσταση είναι άσχημη. Ήδη τέσσερις παίκτες έχουν συμφωνήσει με ομάδες και εμείς οι υπόλοιποι θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα και μετά θα δούμε. Εγώ προσωπικά, αν έχω κάποια καλή πρόταση, θα φύγω", δήλωσε.

ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων