Κ-21: Κύπρος-Ελλάδα 0-2

Κ-21: Κύπρος-Ελλάδα 0-2

Κ-21: Κύπρος-Ελλάδα 0-2

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 409 ΦΟΡΕΣ

Τι και αν έμεινε με 10 παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, λόγω αποβολής του Μάνταλου; Η Εθνική Ελπίδων δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και επικράτησε με 2-0 της Κύπρου στην ʼχνα, για τους προκριματικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (1ος όμιλος) στον

Τι και αν έμεινε με 10 παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, λόγω αποβολής του Μάνταλου; Η Εθνική Ελπίδων δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και επικράτησε με 2-0 της Κύπρου στην ʼχνα, για τους προκριματικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (1ος όμιλος) στον δεύτερο αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μετά την ήττα (3-2) από τη Λευκορωσία.

Τα γκολ των Κώστα Φορτούνη (58΄) και Αλέξανδρου Βέλλιου (90΄+3΄) έδωσαν την σπουδαία νίκη στους παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη.

Μετά το πρώτο τέρμα που σημείωσε ο άσος της Καϊζερσλάουτερν με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Μάνταλος (71΄) πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, καθώς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρ’ όλα αυτά, οι Ελπίδες κράτησαν το 1-0 και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού πέτυχαν δεύτερο γκολ, με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Αλέξανδρου Βέλλιου της Εβερτον.

Ετσι, απέφυγε ένα δεύτερο "στραβοπάτημα" που θα έκανε πολύ δύσκολο το έργο της πρόκρισης, αφού από κάθε όμιλο το "εισιτήριο" για τα πλέι οφ παίρνει μόνο ο πρώτος.

Διαιτητής: Αλαν Μπλακ (Β. Ιρλανδία)
Κίτρινες: Ρ. Παναγιώτου - Ποτουρίδης, Μάνταλος, Μητρόπουλος
Κόκκινη: Μάνταλος (71΄ δεύτερη κίτρινη)

Κύπρος (Σάββας Παρασκευά): Ιωάννου, Ρ. Παναγιώτου (23΄ Α. Παναγιώτου), Δημητρίου, Σιέλης, Περικλέους (63΄ Πιτταράς), Οικονομίδης, Αντωνιάδης, Χαραλάμπους, Βασιλείου, Γιαγκουδάκης (76΄ Χατζηβασίλης), Μυτίδης

Ελλάδα (Γιώργος Γεωργιάδης): Λάμπρου, Σκόνδρας, Ποτουρίδης (89΄ Αποστολόπουλος), Μητρόπουλος, Λαγός, Γκέντζογλου, Μαυρίας, Μάνταλος, Γιάννου (75΄ Στάμου), Φορτούνης, Καραγκούνης (56΄ Βέλλιος)

ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.