Πλήγμα για Εθνική η ρήξη χιαστών του Νίνη (video)

Πλήγμα για Εθνική η ρήξη χιαστών του Νίνη (video)

Πλήγμα για Εθνική η ρήξη χιαστών του Νίνη (video)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 290 ΦΟΡΕΣ

Ο σοβαρός, όπως όλα δείχνουν, τραυματισμός του Σωτήρη Νίνη δεν άφησε χρόνο για χαμογέλα στην Εθνική Ελλάδας. Επόμενος σταθμός η Ρίγα για την πρόκριση. Επίσκεψη στους ʼγιους Τόπους (video).

Η ατυχία χτύπησε για ακόμα μία φορά της Εθνικής μας ομάδας με τον τραυματισμό του Σωτήρη Νίνη μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία και τη νίκη απέναντι στο Ισραήλ που προήλθε μάλιστα από το μοναδικό γκολ του μέσου του Παναθηναϊκού.

Τα χαμόγελα στην αποστολή της Εθνικής γρήγορα χάθηκαν όταν γνωστοποιήθηκε από το νοσοκομείο του Τελ Αβίν πως ο Έλληνας άσος έχει υποστεί μερική ρήξη χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει τρεις μήνες από την αγωνιστική δράση.

Αυτό φυσικά δεν είναι ακόμα δεδομένο καθώς θα πρέπει να γίνουν και εδώ στην Ελλάδα περαιτέρω εξετάσεις από το ιατρικό τιμ, ώστε να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμού και αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν ευτυχήσει να έχει κάτι λιγότερο απ' αυτό, ας ευχηθούμε να μην διαγνωσθεί ολική ρήξη χιαστού κάτι που θα σημαίνει πως η χρονιά χάνεται σχεδόν με την απουσία του να προσδιορίζεται στους έξι μήνες.

Ο μέσος των "πρασίνων" είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς εκτός του ότι είναι η πρώτη φορά που τραυματίζεται τόσο σοβαρά, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα σε μία σεζόν που ξεκινούσε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ίδιο, έχοντας μετά από καιρό ξεκουραστεί την καλοκαιρινή περίοδο και έχοντας ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Το φορμάρισμά του τις τελευταίες ημέρες αποδείκνυε του λόγου το αληθές και πλέον ο Νίνης, με την βοήθεια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αλλά και της Εθνικής καλείται να ξεπεράσει όσο το δυνατόν με λιγότερη ψυχολογική πτώση το διάστημα μέχρι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.



ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα