Μασία και στην Βαρσοβία

Μασία και στην Βαρσοβία

Μασία και στην Βαρσοβία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 285 ΦΟΡΕΣ

Η Μπαρτσελόνα θα ανοίξει στη Βαρσοβία ένα σχολείο ποδοσφαίρου για νεαρά ταλέντα, όπως έγινε σήμερα γνωστό από την πολωνική πρωτεύουσα.

Η Μπαρτσελόνα θα ανοίξει στη Βαρσοβία ένα σχολείο ποδοσφαίρου για νεαρά ταλέντα, όπως έγινε σήμερα γνωστό από την πολωνική πρωτεύουσα.

«Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το σχέδιο εδώ κι ένα χρόνο. Η "Μπάρτσα" εκτιμά ότι η Πολωνία είναι ένα καλό μέρος για να ανοίξει ένα τέτοιο σχολείο, με τις υποδομές της και την προοπτική του EURO 2012 (σ.σ. το οποίο θα συνδιοργανώσει μαζί με την Ουκρανία)», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ο υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού στο Δημαρχείο της Βαρσοβίας, Βίεσλαβ Βιλτσίνσκι, και συμπλήρωσε:


«Χάρη στην Μπαρτσελόνα και την τεχνογνωσία της, θα έχουμε τις καλύτερες μεθόδους εκπαίδευσης, τόσο για τους προπονητές μας όσο και για τους νέους ακολούθους του ποδοσφαίρου».

Το σχολείο, του οποίου οι μαθητές πληρώνουν για να φοιτούν, θα ανοίξει τις πύλες του την Πέμπτη σε τέσσερα αθλητικά κέντρα διαφόρων προαστίων της Βαρσοβίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης εκπαιδεύουν νεαρούς ποδοσφαιριστές σε έξι χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Περού της Ιαπωνίας και της Αιγύπτου. Το σχολείο των Καταλανών θα είναι το πρώτο του είδους στην Ευρώπη, εκτός της Ισπανίας.



ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων