Σπανούλης ο νέος αρχηγός του Ολυμπιακού (video)

Σπανούλης ο νέος αρχηγός του Ολυμπιακού (video)

Σπανούλης ο νέος αρχηγός του Ολυμπιακού (video)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι ο νέος αρχηγός του Ολυμπιακού παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Θοδωρή Παπαλουκά. Νεστέροβιτς: "Με μεγάλη μου χαρά στον Ολυμπιακό" (video).

Ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι ο αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού καθώς διαδέχτηκε τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος έφυγε για το Ισραήλ με προορισμό το Τελ Αβίβ.

Αν ο Γιάννης Μπουρούσης έμενε στην ομάδα ή ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος τα έβρισκε στο οικονομικό κομμάτι με τη διοίκηση τότε το πιο πιθανό ήταν η αρχηγεία να είχε καταλήξει σε αυτούς, ωστόσο ο Λαρισαίος γκαρντ είναι όχι μόνο ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, αλλά και ο πιο έμπειρος.

Νεστέροβιτς: "Με μεγάλη μου χαρά στον Ολυμπιακό"

Με μεγάλη του χαρά θα αποδεχόταν πρόταση του Ολυμπιακού ώστε να δουλέψει σε κάποιο πόστο της ομάδας ο Ράσο Νεστέροβιτς.

Ο Σλοβένος που αποσύρθηκε και επίσημα πριν λίγες μέρες λόγω του σοβαρού του τραυματισμού στον ώμο, τόνισε πως θα ήταν ιδανικό γι' αυτόν να έχει ενεργό ρόλο στο Ευρωμπάσκετ του 2013 που θα διεξαχθεί στην πατρίδα του: "Στον Ολυμπιακό; Ισως. Αλλά δεν ξέρω αν αυτή η δουλειά θα μου πήγαινε. Αυτό έχει να κάνει με τους προπονητές και τη διοίκηση. Βέβαια θα ήταν μεγάλη μου χαρά να δουλέψω για μια τόσο σπουδαία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως της θέσης που θα είχα".

Όσον αφορά την περσινή χρονιά που έκλεισε με τον χειρόστερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, ο Νεστέροβιτς δήλωσε πως θα ήταν ξεχωριστεί αν τελικά οι "ερυθρόλευκοι" κατακτούσαν το πρωτάθλημα: "Σίγουρα ήταν ξεχωριστή, αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο ξεχωριστή αν είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος μιας τόσο σπουδαίας ομάδας και θα υποστηρίζω για πάντα τον Ολυμπιακό".



ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”