Το ξύλο της χρονιάς του έφαγε από το αφεντικό του, επειδή έφυγε από τη δουλειά χωρίς να τον περιμένει!

Ο λόγος για 42χρονο ημεδαπό, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του 35χρονου, πρώην πλέον, εργοδότη του για πρόκληση σωματικών βλαβών, οι οποίες είναι αρκετά σοβαρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και τα όσα ο ίδιος ο 42χρονος καταγγέλλει με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ για την κατάσταση της υγείας του έχει ήδη συνταχθεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο 42χρονος εργάζεται σε ταχυφαγείο και παραδίδει κατ’ οίκον τις παραγγελίες σε πελάτες του καταστήματος. Όπως ο ίδιος αφηγείται, η συμφωνία που είχε κάνει με τον 35χρονο ήταν να εργάζεται 4 ώρες, όμως αρκετές φορές, δούλευε πολύ περισσότερο.

Στις 9 Σεπτεμβρίου και έχοντας ήδη περάσει δύο ώρες ακόμη και από το εξάωρο εργασίας που συνήθως κάνει, αποφάσισε να σχολάσει και να φύγει από το μαγαζί.

Η «πρωτοβουλία» του όμως αυτή, φαίνεται πως εξαγρίωσε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος την επομένη μέρα το μεσημέρι, όταν πήγε να πιάσει δουλειά, τον έπιασε ο ίδιος στο … ξύλο!
Όπως ο 42χρονος καταγγέλλει ότι « το πρόβλημα του ήταν διότι έφυγε από το μαγαζί»!

Σε κάθε περίπτωση ο υπάλληλος, ο οποίος φέρει αρκετά τραύματα από το ξυλοδαρμό έχει κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες σε βάρος του εργοδότη του και η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.