Ήττα για Παναθηναϊκό, διάστρεμμα ο Μπατίστ

Ήττα για Παναθηναϊκό, διάστρεμμα ο Μπατίστ

Ήττα για Παναθηναϊκό, διάστρεμμα ο Μπατίστ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 208 ΦΟΡΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην πρεμιέρα του "Γκομέλσκι Καπ" από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 88-83. Από τους πρωταθλήτες Ελλάδας ξεχώρισαν οι Λόγκαν, Σμιθ και Σάτο με τον Μάικ Μπατίστ να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τον δεξιό αστράγαλο του και να αποχωρεί απ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην πρεμιέρα του "Γκομέλσκι Καπ" από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 88-83. Από τους πρωταθλήτες Ελλάδας ξεχώρισαν οι Λόγκαν, Σμιθ και Σάτο με τον Μάικ Μπατίστ να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τον δεξιό αστράγαλο του και να αποχωρεί από το γήπεδο.

Ο Αμερικανός σέντερ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για διάστρεμμα. Το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του και το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός θα εκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του "τριφυλλιού".

Χωρίς ρυθμό οι "πράσινοι" στο πρώτο τους παιχνίδι για φέτος, αλλά με τον Ντέιβιντ Λόγκαν σε εξαιρετική κατάσταση να σημειώνει 24 πόντους και τον Ρομέιν Σάτο να ακολουθεί με 20.

Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς βρέθηκαν ν' ακολουθούν από απόσταση 10 πόντων 65-75, στο 32ο λεπτό, όταν και άρχισαν την αντεπίθεσή τους με κορυφαίο τον Αμερικανό με πολωνικό διαβατήριο, Ντέιβιντ Λόγκαν που εξαπέλυσε διαδοχικές τρίποντες «βόμβες» μείωσε στον πόντο 78-79.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ισοφάρισε με νέο τρίποντο 81-81 και λίγο αργότερα 83-83 με 2/2 βολές του Σμιθ, αλλά η ομάδα της Κωνσταντινούπολης απάντησε με τρίποντο και στο χρόνο που απέμενε ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να προσπεράσει, αφού αστόχησε αυτή τη φορά έξω από τα 6.75 ο Διαμαντίδης. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Νέβεν Σπάχια ο Μπογκντάνοβιτς με 22 πόντους.

Αύριο στις 16:00 ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στον «μικρό τελικό» του τουρνουά, με την ηττημένη του άλλου σημερινού αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζαλγκίρις Κάουνας.

Tα δεκάλεπτα: 24-27, 38-47, 60-66, 85-88.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 6, Μπατίστ 9, Λόγκαν 24 (6/9 διπ., 4/7 τριπ, 5 ασίστ, 2 κλ., 3 ριμπ.), Σάτο 20 (7/10 διπ.), Π.Καλάθης 5 (1), Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 3 (1/4 τριπ.), Βουγιούκας 2, Κυρίτσης 3 (1)

Φενέρμπαχτσέ (Σπάχια): Τζέρελς 14 (1), Ονάν 11 Έρογλου 4, Βίντμαρ 4, Πεκέρ 6, Γκιστ 3 (1), Σαβάζ 6, Ντεμιρέλ, Μπογκντάνοβιτς 22 (2), Πρέλντζιτς 18 (1).


ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου