Παπανδρέου προς Οικονομική Αστυνομία: "Μη χαριστείτε σε κανένα"

Παπανδρέου προς Οικονομική Αστυνομία: "Μη χαριστείτε σε κανένα"

Παπανδρέου προς Οικονομική Αστυνομία: "Μη χαριστείτε σε κανένα"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 255 ΦΟΡΕΣ

"Μη χαριστείτε σε κανέναν, αυτό είναι το αίσθημα δικαίου που ζητά ο ελληνικός λαός, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, απευθυνόμενος στα στελέχη της υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ

"Μη χαριστείτε σε κανέναν, αυτό είναι το αίσθημα δικαίου που ζητά ο ελληνικός λαός, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, απευθυνόμενος στα στελέχη της υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ.

Ο κ. Παπανδρέου ενημερώθηκε για το έργο της υπηρεσίας και συνεχάρη τα στελέχη της για τις προσπάθειες που καταβάλλουν.

Νωρίτερα, ωστόσο, στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί ένστολοι αστυνομικοί, διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τις μειώσεις των μισθών. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνάδελφοί τους δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπου πραγματοποίησε επίσκεψη ο κ. Παπανδρέου και παρέμειναν συγκεντρωμένοι στην Οδό Φειδιππίδου.

Στη συνέχεια - και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων -, οι διαμαρτυρόμενοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν συμβολικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στα αρχηγεία των τριών Σωμάτων Ασφαλείας.

Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση επέλεξαν για την κινητοποίηση τους την ημέρα αυτή «δεδομένου ότι οι κυβερνώντες και οι δανειστές τους προχωρούν ακάθεκτοι σε νέες "σφαγές των αμνών", χωρίς να υπολογίζουν ότι η ισοπεδωτική τους πολιτική ξεπερνά τα όρια ανοχής και αντοχής της ανθρώπινης φύσης και υπόστασης. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίσουν να μας φέρονται ως ''πρόβατα επί σφαγή'', καταπατώντας κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

Οι συνδικαλιστές της αστυνομίας, των πυροσβεστών και των λιμενικών προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού του 2012 , "και με αφορμή τη σημερινή συμπλήρωση δυο ετών από τις εκλογές του 2009, από τις οποίες προέκυψε η τότε πολλά υποσχόμενη σημερινή μας Κυβέρνηση, προκειμένου να αναδείξουμε τα αδιέξοδα της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζεται στη χώρα τα δύο τελευταία χρόνια και υπενθυμίζοντάς της τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και εξαγγελίες".

Να σημειωθεί ότι από την Τρίτη οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών σε όλη τη χώρα προχωρούν σε 48ωρη απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την "περικοπή των προϋπολογισμών που καταδικάζει εργαζόμενους και κρατουμένους".

Διαβάστε ακόμη

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

ΕΟΔΥ: Προσοχή στα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα μέτρα προφύλαξης

Αντικειμενικές αξίες: Αυτοί είναι οι δήμοι και οι ζώνες στις οποίες «κουρεύονται»

Διεπιστημονική έρευνα στις Νησίδες του Αιγαίου