Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς

Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς

Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 244 ΦΟΡΕΣ

Βρήκε το... λιμάνι του στον Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς, όπως είπε ο ίδιος στους συμπατριώτες του. Μόνχε: "Τον καλύτερό μου εαυτό".

Πριν από λίγες μέρες ο Βέλγος προπονητής της Λιρς, Κρις Γιάνσενς και ο πρώην επικεφαλής των ερυθρόλευκων Ακαδημιών, Χέρμαν Βερμιούλεν, βρέθηκαν στο Ρέντη και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον συμπατριώτη τους, Κέβιν Μιραλάς.

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στους δύο Βέλγους προπονητές με τα καλύτερα λόγια για τους πρωταθλητές Ελλάδας και τους εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραμονή τους στο σύλλογο του Πειραιά.

Αλλωστε, στον Ολυμπιακό αναγεννήθηκε ο 24χρονος επιθετικός. "Αισθάνομαι πανευτυχής στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Μου αρέσει πάρα πολύ", τόνισε ο Μιραλάς, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρωταθλητής, για να προσθέσει: "Βρήκα και πάλι το χαμόγελό μου εδώ που είχα χάσει για το παιχνίδι. Το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο 100% στο ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος".

Μόνχε: "Τον καλύτερό μου εαυτό"

Αρκετός κόσμος βρέθηκε το μεσημέρι στην μπουτίκ του Ολυμπιακού για να δει από κοντά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών και να αποσπάσει αυτόγραφα. Ο Βιθέντε Μόνχε τα είχε λίγο. χαμένα στην αρχή γιατί δεν είχε συνηθίσει σε εκδηλώσεις λατρείας. Όσο περνούσε όμως η ώρα απολάμβανε κάθε στιγμή του στο "Red Store".

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και πώς θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στη νέα του ομάδα.

Πώς είδες τη μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό;
"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι έτοιμος να προσφέρω όσον το δυνατόν περισσότερα".

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στους 2 Ολυμπιακούς, αυτόν του Πειραιά και αυτόν του Βόλου;
"Είναι μεγάλη διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού από εκείνη του Βόλου, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα".

Φανταζόμαστε ότι ανυπομονείς να παίξεις και στο Καραϊσκάκη.
"Είναι πολύ μεγάλη και δυνατή έδρα. Ήμουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, θέλω να μπω στο γήπεδο και να κάνω ωραία πράγματα για να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας. Ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν και με βοήθησαν να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα".

ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων