Διάστρεμμα ο Γκαρσία, θλάση ο Βράνιες στον ʼρη

Διάστρεμμα ο Γκαρσία, θλάση ο Βράνιες στον ʼρη

Διάστρεμμα ο Γκαρσία, θλάση ο Βράνιες στον ʼρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Δυσάρεστα μαντάτα επεφύλαξε η Τρίτη (11/10) για τον Σάκη Τσιώλη και 2 ποδοσφαιριστές του ʼρη, που κάνουν αγώνα δρόμου για να φτάσουν στο επίπεδο των συμπαικτών τους και να τεθούν σύντομα στη διάθεση του προπονητή του.

Δυσάρεστα μαντάτα επεφύλαξε η Τρίτη (11/10) για τον Σάκη Τσιώλη και δύο ποδοσφαιριστές του ʼρη, που κάνουν αγώνα δρόμου για να φτάσουν στο επίπεδο των συμπαικτών τους και να τεθούν σύντομα στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Νάτσο Γκαρσία, ο σούπερ άτυχος των "κίτρινων", ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για μία εβδομάδα ως 10 μέρες.

Μόνος του προπονήθηκε και ο Γιούριτσα Βράνιες, που ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο. Ο Κροάτης υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις, που έδειξαν ότι πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού, η οποία θα τον αφήσει εκτός δράσης για 15 μέρες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Νέρι Καστίγιο, που ούτως ή άλλως θα απουσιάσει από το παιχνίδι στο Παγκρήτιο λόγω της αποβολής του στο ματς με την Ξάνθη.

Απών ήταν και ο Μιχάλης Σηφάκης, που ταξίδεψε χθες στο Ηράκλειο. Ο Κρητικός πορτιέρο συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε από σήμερα ο Χουάν Τόχα.

ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου