Ρώσος επενδυτής για την ΑΕΚ

Ρώσος επενδυτής για την ΑΕΚ

Ρώσος επενδυτής για την ΑΕΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 329 ΦΟΡΕΣ

Σε συζητήσεις με τον Ρώσο επιχειρηματία, Ρόλαντ Ισάεφ, φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ.

Μετά το "ναυάγιο" με την "Petit Chateau", ο Σταύρος Αδαμίδης έκανε έκκληση σε όσους αγαπούν την ΑΕΚ να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν οικονομική το σύλλογο. Αυτή η βοήθεια ενδεχομένως να έρθει από τη Ρωσία, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα "Εξέδρα", ο πρόεδρος της Ενωσης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ρόλαντ Ισάεφ. Πρόκειται για Ρώσο επιχειρηματία, που εκπροσωπεί την εταιρία "Patero D", που δραστηριοποιείται κυρίως στις κατασκευές.

Σύμφωνα με τις συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στις 2 πλευρές, στις αρχές του 2012 θα πρέπει να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων ούτως ώστε να πιστωθεί το 9% των μετοχών της ΠΑΕ, το οποίο θα πάρει ο Ισάεφ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ που θα καταβάλει. Για να φτάσουμε έως εκεί όμως, η ΑΕΚ ζητάει εγγυήσεις, σύμφωνα με τις οποίες η ρωσική εταιρία οφείλει να επενδύσει στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή χορηγίας μέχρι το τέλος του 2011.

Οπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα, σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα είναι κρατάει κανείς... μικρό καλάθι και γι' αυτό ο Αδαμίδης παρουσιάζεται επιφυλακτικός έως ότου δει τις απαραίτητες κινήσεις.

Όπως γράφει η εφημερίδα, το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία μετά τις τελευταίες εξελίξεις την εβδομάδα που μας πέρασε. Όσον αφορά τον Ρόλαντ Ισάεφ, είναι ένας εκ των 3 ιδιοκτητών της "Patero D", η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευών, ενώ διαχειρίζεται και κτιριακά συγκροτήματα. Η περιουσία του Ρώσου επιχειρηματία υπολογίζεται στα 180.000.000 δολάρια και βρίσκεται στην 444η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στη χώρα του.

ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.